Avui recuperem un projecte que vam realitzar ja fa uns quants mesos i en el que vam gaudir moltíssim per les múltiples possibilitats amb les que vam poder jugar! Al poble de Crespià (Girona) se’ns va presentar l’oportunitat de renovar completament una antiga casa on, des del primer moment, vam visualitzar el potencial enorme que presentava cada un dels seus espais.

Ens vam proposar eliminar límits espacials per aconseguir perspectives visuals àmplies i lluminoses i vam tenir clar que no podíem perdre la seva essència rural. Per això vam recuperar i vam restaurar mobles antics de la família i vam dissenyar a mida mobiliari amb fusta envellida. El conjunt respira un aire nòrdic, acollidor i molt lluminós.

IMG_4708-ma

          Resultat final de la sala-menjador després de la reforma

Et convidem a conèixer com va canviar radicalment la casa amb aquest abans i després de la reforma: 

La cuina es va obrir a la sala per guanyar amplitud ubicant, per fer de separació en moments puntuals, una gran porta de fusta de pi que es va tractar per aconseguir un efecte envellit. Quasi tot el mobiliari es va dissenyar a mida combinant materials tradicionals com la fusta i el mosaic amb el modern policarbonat. L’objectiu era aconseguir un espai elegant i càlid amb reminiscències rústiques.

CRESPIA-antesdespues5

                                                                                                                Abans i després de la cuina

IMG_4687-ma

                                                                                                 Vista general de la cuina després de la reforma

IMG_4719-ma

                                                                                           Vista de la cuina des del menjador, amb  la porta corredera

A les zones amb poca llum natural, com a l’entrada del celler, vam apostar per introduir un material més tecnològic com el policarbonat translúcid retro il·luminat mitjançant Led.

CRESPIA-antesdespues6

                                                                                                             Abans i després de l’entrada al celler

La sala-menjador es va convertir en una àmplia i lluminosa zona dominada per una atmosfera càlida gràcies a la presència de la fusta utilitzada en el paviment i el mobiliari. A totes les finestres s’hi va incorporar fusteria d’alumini gris antracita i un screen enrotllable del mateix to que aporta un marcat contrast amb els elements tradicionals.

CRESPIA-antesdespues4

                                                                                                            Abans  i després de la sala-menjador

CRESPIA-antesdespues2

                                                                                                               Abans i després del rebedor

CRESPIA-antesdespues9

                                                           Abans i després del rebedor on vam restaurar un dels mobles de la família

El confort de la fusta s’interromp amb el microciment continu utilitzat tant a la cuina com a la nova escala sumant personalitat.

CRESPIA-antesdespues3

                                                                                                                  Abans i després de l’escala

A les habitacions vam mantenir el diàleg entre elements antics i moderns jugant amb la combinació de mobiliari original restaurat creant un espai vital i acollidor. A més, vam recuperar els sostres originals on vam incorporar bigues de fusta.

CRESPIA-antesdespues7

                                                                                                    Abans i després d’un dormitori doble

CRESPIA-antesdespues8

                                                                                                        Abans i després del dormitori principal

IMG_4615-ma

                                                                                                 Resultat final del dormitori principal

I finalment, també la façana va ser totalment restaurada. Volíem aportar un aire modern i molt més fresc d’acord amb el nou interior de la casa.

CRESPIA-antesdespues1

                                                                                                                    Abans i després de la façana

 

Pots veure més imatges d’aquest projecte aqui

¡Hoy recuperamos un proyecto que realizamos ya hace unos cuantos meses y en el que disfrutamos muchísimo por las múltiples posibilidades con las que pudimos jugar! En el pueblo de Crespià (Girona) se nos presentó la oportunidad de renovar completamente una antigua casa donde, desde el primer momento, visualizamos el potencial enorme que presentaba cada uno de sus espacios.

Nos propusimos eliminar límites espaciales para conseguir perspectivas visuales amplias y luminosas y tuvimos claro que no podíamos perder su esencia rural. Por ello recuperamos y restauramos muebles antiguos de la familia y diseñamos a medida mobiliario con madera envejecida.  El conjunto respira un aire nórdico, acogedor y muy luminoso.

IMG_4708-ma

          Resultado final del salón-comedor después de la reforma

Te invitamos a conocer como cambió radicalmente la casa con este antes y después de la reforma:

La cocina se abrió al salón para ganar amplitud ubicando, para hacer de separación en momentos puntuales, una gran puerta de madera de pino que se trató para conseguir un efecto envejecido. Casi todo el mobiliario se diseñó a medida combinando materiales tradicionales como la madera y el mosaico con el moderno policarbonato. El objetivo era conseguir un espacio elegante y cálido con reminiscencias rústicas.

CRESPIA-antesdespues5

                                                                                                                Antes y después de la cocina

IMG_4687-ma

                                                                                                 Vista general de la cocina después de la reforma

IMG_4719-ma

                                                                                           Vista de la cocina desde el comedor, con la puerta corredera

En zonas con poca luz natural, como en la entrada de la bodega, apostamos por introducir un material más tecnológico como el policarbonato translúcido retro iluminado mediante led.

CRESPIA-antesdespues6

                                                                                                     Antes y Después de la entrada a la bodega

El salón-comedor se convirtió en una amplia y luminosa zona dominada por una atmosfera de calidez gracias a la presencia de la madera utilizada en el pavimento y el mobiliario. En todas las ventanas se incorporó carpintería de aluminio gris antracita y un screen enrollable del mismo tono que aporta un marcado contraste con los elementos tradicionales.

CRESPIA-antesdespues4

                                                                                                            Antes y Después del salón comedor

CRESPIA-antesdespues2

                                                                                                               Antes y Después del recibidor

CRESPIA-antesdespues9

                                                           Antes y Después del recibidor donde restauramos uno de los muebles de la família

El confort de la madera se interrumpe con el microcemento continuo utilizado tanto en la cocina como en la nueva escalera sumando personalidad.

CRESPIA-antesdespues3

                                                                                                              Antes y Después de la escalera

En las habitaciones mantuvimos el diálogo entre lo antiguo y lo moderno jugando con la combinación de mobiliario original restaurado creando un espacio vital y acogedor. Además recuperamos los techos originales en los que incorporamos vigas de madera.

CRESPIA-antesdespues7

                                                                                             Antes y Después de un dormitorio doble

CRESPIA-antesdespues8

                                                                                             Antes y Después del dormitorio principal

IMG_4615-ma

                                                                                                 Resultado final del dormitorio principal

Y finalmente, también la fachada fue totalmente restaurada. Queríamos aportar un aire moderno y mucho más fresco acorde con el nuevo interior de la casa.

CRESPIA-antesdespues1

                                                                                                           Antes y después de la fachada

 

Puedes ver más imágenes de este proyecto aquí