abansidespres

25 oct. ABANS I DESPRÉS: CANVI DE CONCEPTE EN UNA CASA HISTÒRICA

Amb l’abans i després d’aquesta reforma ens traslladem al mediterrani… en una casa centenària antiga propietat d’indians ubicada davant la costa. Sense voler realitzar una gran reforma, els nostres clients somiaven amb un canvi radical a tota la decoració per donar-li a la seva segona residència un aire totalment nou, molt més fresc, amb ambients que potenciessin la lluminositat.

Per aconseguir-ho, des de Dröm Living, vam proposar un canvi de concepte decoratiu: de l’inicial estil clàssic amb tocs barrocs a un estil rústic-mediterrani amb influències colonials. Buscàvem mantenir l’essència històrica del lloc projectant espais càlids i relaxants.

T’animes a donar-li un cop d’ull?

 

L’ENTRADA:

Igual que a la resta de la casa, ja a l’entrada vam optar per la combinació de textures, materials i tons. Sobre la base d’un blanc càlid amb el que vam pintar les parets dels 300 m2 de l’habitatge, vam combinar peces antigues de la família, recuperades i restaurades, amb alguna peça de disseny.

5

Abans i després de l’entrada

LA ZONA DE DIA

Per a la nova cuina, que es va construir de zero ocupant l’espai de l’antic menjador, vam optar per un disseny molt net en fusta lacada en blanc i una gran illa central en silestone negre.

3

Abans i després de la zona de la cuina oberta a la sala

4

Abans i després de la zona on es va ubicar la nova cuina

decoracion cocina

Vista del “després” de la cuina

Vam eliminar un dels envans que inicialment separaven sala i menjador donant lloc a una gran zona diàfana amb cuina, sala i menjador connectats creant un espai ple de llum on vam incorporar tons àcids que contrasten amb els materials naturals com la fusta, el vímet o l’espart.

_dsc2794

_dsc2843

Vistes de la zona diàfana del menjador-sala-cuina amb taula i prestatgeria disseny de Dröm Living.

LA ZONA DE NIT

En els 3 dormitoris principals, ubicats a la segona planta, vam dissenyar capçals a mida amb diferents materials i vam substituir el paviment original per un parquet en tons blancs que aporta harmonia i placidesa.

Perseguint donar força a l’espectacular llum natural existent vam substituir els tons vermells pel blanc i vam cuidar especialment els punts de llum artificial amb làmpades molt minimal. Pels tèxtils i elements decoratius vam escollir una gama neutra en blaus i tons pedra.

 

2

Abans i després d’un dels dormitoris on vam dissenyar un capçal amb fusta recuperada.

interiorismoVista del nou dormitori-suite amb capçal disseny de Dröm Living amb una peça antiga restaurada.

_dsc2762

Vista del nou dormitori doble amb capçal a mida d’espart disseny de Dröm Living

EL BANY

El bany de la suite es va reformar completament projectant un disseny molt neutre i elegant amb un gran mirall que li atorga una forta personalitat.

1

Abans i després del bany

Què t’ha semblat el canvi? Poca reforma i gran transformació! :)

Pots veure totes les imatges del “després” aquí.

No Comments

Post A Comment