Antes y Después

06 jul. L’increïble ‘Abans i Després’ d’un vell apartament

Contraposar “l’abans” d’aquesta reforma amb el resultat final no ha estat gens fàcil!! El canvi va ser tan espectacular i la distribució es va modificar d’una manera tan radical que els espais són gairebé irreconeixibles…

Fa uns mesos va arribar a les nostres mans aquest vell i deteriorat apartament que requeria un canvi dràstic per donar lloc a una nova llar d’estil industrial, càlida i amb molt caràcter. D’acord, ho admetem: costa de creure que sigui el mateix… però prometem que ho és!! :)

Aquesta és una vista general, des de l’entrada, de l’espai diàfan que engloba menjador, cuina i sala i que abans estava subdividit en diferents estances:
Decoración estilo industrialResultat final de cuina-menjador-sala després de la reforma

Des del mateix punt des d’on es va fer la fotografia anterior, vam captar la següent imatge abans d’iniciar la reforma:            

parawebVista abans de la reforma.

Com veus, l’espai estava totalment dividit per envans. Durant la reforma es van eliminar absolutament totes les barreres espacials i es va redistribuir l’espai per complet. A més, es van recuperar les bigues de fusta i la totxana de la paret realitzant una important tasca de restauració estructural. El terra es va cobrir amb un paviment continu que només s’interromp a la nova cuina on vam optar per un reservat de mosaic en blanc i negre.

Des de la zona on es va ubicar la nova sala d’estar (entrant a la dreta) s’accedia a la cuina original que amb la reforma va ser substituïda per un dormitori.

5_CAT

Abans i després de la zona de la sala.

Decoración estilo industrialVista de la sala després de la reforma.

I on hi havia l’antiga cuina hi vam ubicar una de les habitacions:

2_CAT

Abans cuina, després dormitori.

Decoración estilo industrialVista de l’estat final del dormitori que es va construir on abans hi havia la cuina i al que se li va incorporar un bany al qual abans s’accedia només des de la terrassa.

1_CAT

Abans i Després del bany que es va incorporar a l’habitació.

Decoración estilo industrialVista del bany després de la reforma.

Una segona habitació es va projectar ocupant un espai abans també subdividit (ubicat a la banda esquerra del passadís que et trobaves a l’entrar). A aquest dormitori vam incorporar-hi bany, wc i dutxa a la vista i es va separar de la nova zona de la cuina amb una vidriera d’estructura metàl·lica.

4_CAT

Abans i després del segon dormitori.

Decoración estilo industrialVista del segon dormitori després de la reforma.

3_CAT

Abans i després del segon dormitori on es veu la divisió de vidriera.

Decoración estilo industrialVista del resultat final del segon dormitori amb bany, wc i dutxa a la vista.

Què et sembla el canvi? Si vols, pots llegir més sobre aquest projecte aquí.

 

No Comments

Post A Comment