#51 KAMBIO. BARCELONA. 2018

About This Project

LA NECESSITAT

Crear un espai de marca per a una botiga d’ulleres de sol, situada al centre de Barcelona. El projecte contava amb un concepte de marca previ que havia de reforçar-se i materialitzar-se en l’experiència del consumidor a l’espai: el viatge.
Avui us expliquem el viatge de Kambio.

 

EL REPTE

En un context i zona comercial de Barcelona, el repte residia a crear un espai especial, que es diferenciés de la resta, transmetés personalitat i reforcés el concepte del viatge. Kambio és una marca alternativa, fresca, que treballa amb una selecció de marques d’ulleres de sol joves i amb passió. Kambio és cool i així havia de ser el seu espai.

 

En aquest sentit, la línia estètica havia de diferenciar a la marca del producte molt comercial: Kambio no només ven ulleres, ven històries.

 

A més, al tractar-se d’un local petit, havíem de generar una sensació d’ordre, amplitud i calidesa, creant un sistema d’exposició d’ulleres creatiu i visible.

 

EL PROJECTE

D’acord amb el concepte i la personalitat de la marca, es va optar per crear un espai d’estil industrial i minimalista. Un espai atemporal, fresc, càlid i diferent, on el consumidor s’identifiqués en entrar, fos d’on fos. Per a això, es va jugar amb tres elements màgics: la fusta, el ferro i les llums.

 

El pes del projecte residia a la zona d’exposició d’ulleres de sol, on es va crear una estructura de fusta de pi en cru i ferro natural, que mostra el producte a través d’un joc de geometria i llums.

 

I és que la il·luminació va jugar un paper importantíssim en el projecte. Des del principi, es va buscar crear una experiència lumínica que reforcés les zones de producte i aportés una sensació d’amplitud i calidesa a l’espai.
Així, a Kambio et conviden a entrar, et donen la benvinguda i et mostren el camí.

 

Una altra zona imprescindible per a l’espai era la del comptador. Es va destinar un espai per a l’exposició de samarretes, seguint amb la línia minimalista de ferro natural, i es va crear una estructura de fusta en cru per l’escriptori. Tot això en un fons de maons lacats en negre mat, que sens dubte ens traslladen a un altre lloc.

 

I és que aquest era l’objectiu de Kambio, fer-nos viatjar.

Category
Interiorisme per a Empreses