#44 Gavà. Gavà. 2017

About This Project

LA NECESSITAT

 

Reformar íntegrament tots els espais d’una llar familiar per tal de dotar-la d’un interiorisme càlid, lluminós i elegant. Era imprescindible oferir solucions funcionals que potenciessin la sensació d’amplitud i al mateix temps generar importants zones d’emmagatzematge.

 

A més, es requeria una destacada intervenció per obrir un nou accés a la terrassa situada just a la coberta del pis.

 

EL REPTE

 

Aportar les solucions tècniques òptimes per a la realització de l’exigent obra que suposa l’obertura d’un nou accés a l’exterior concebent al mateix temps una distribució pràctica que integrés, en el disseny, l’escala que pujaria a la terrassa.

 

EL PROJECTE

 

D’acord amb les preferències estètiques de la família i molt fidels a les seves exigències funcionals, vam projectar un espai de disseny net, lluminós i de línies minimalistes que combina la fusta natural amb els acabats lacats en blanc sobre una base molt càlida aportada pel gris marfil amb el que es van pintar totes les parets. Buscant que el conjunt destaqués per la seva lluminositat es va cuidar especialment la il·luminació combinant punts decoratius amb altres més tècnics als armaris i zones de lectura.

 

Una vegada presa la decisió de la ubicació de l’escala, cenyint-nos als requisits més tècnics i havent estudiat les diferents opcions, es va crear una distribució que integra perfectament l’accés a la terrassa al disseny de la sala-menjador dotant-lo d’una marcada personalitat. El ferro de l’escala es combina amb els tons grisos dels elements decoratius i amb el porcelànic imitació pedra del paviment. La fusta natural, a la taula de disseny Dröm Living i als detalls del mobiliari dissenyat a mida, suma calidesa a l’ambient.

 

Per tal de separar la zona de dia de la de nit es va dissenyar una gran porta corredora de fusta sostinguda en una biga oculta que, una vegada oberta, queda amagada al gran moble de la sala. A la cuina, on també es va ubicar una porta corredora de fusta, es va prioritzar la creació de superfície de treball reservant una petita barra amb tamborets per als moments d’esmorzar i àpats ràpids i es van dissenyar espaiosos armaris aconseguint una atmosfera neta i ordenada.

 

Pel paviment de la zona de nit es va optar per un porcelànic imitació parquet, càlid i resistent. La fusta, natural i lacada, protagonitza les diferents estances que es van dissenyar molt d’acord amb la personalitat de cada una de les persones que les gaudirien. El bany respira confort i pulcritud combinant el to pedra del revestiment amb la calidesa de la fusta natural.

 

Així, amb un interiorisme que juga amb els detalls i amb l’optimització dels espais fent ús del disseny de mobiliari exclusiu, vam transformar totalment l’habitatge original per tal de complir amb les altes expectatives d’una família que va reconèixer en el resultat final la llar que sempre havia somiat.

 

 

Category
Interiorisme per a Particulars