#53 IMMOBILIÀRIA BARCELONA. 2018.

About This Project

LA NECESSITAT

Immobiliària Barcelona, una agència immobiliària dedicada a la venda i lloguer de pisos en diferents zones de Barcelona, buscava realitzar una reforma integral en les seves oficines del carrer Sardenya.

 

Des del principi, es buscava plantejar un espai que estigués alineat amb els seus valors de marca: pròxim, sense barreres entre venedors i compradors, professional i acollidor. A més, a nivell experiència d’espai, un element molt important era aconseguir que tot aquell que entrés se sentís com a casa. Perquè si ells venen llars, el més lògic és vendre-les des d’una, no? 🙂

 

EL REPTE

El projecte de reforma i interiorisme presentava diversos reptes. D’una banda, es tractava d’un projecte de pressupost limitat, per la qual cosa es va treballar moltíssim a treure-li el màxim partit als materials, a les textures, als colors i al mobiliari per a aconseguir un equilibri entre preu i resultat.

 

D’altra banda, aconseguir aportar un tamís de calidesa i de llar a les oficines sense perdre professionalitat i marca, sense perdre l’essència de Immobiliària Barcelona.

 

EL PROJECTE

D’acord amb les preferències estètiques de client i molt fidels a les seves exigències funcionals, vam projectar un espai de disseny net, lluminós i acollidor que combina una paleta de colors d’acabats pastís amb fusta i textures de vellut. A més, amb l’objectiu de dotar de lluminositat a l’espai, es va cuidar especialment la il·luminació tècnica, accentuant la llum càlida en punts clau, i la il·luminació decorativa com a complement perfecte a l’estil general.

 

Des del principió es va buscar optimitzar l’espai i els fluxos de moviment en les diferents zones de l’oficina: l’àrea d’espera, la zona d’atenció i contacte amb client i la zona privada, reforçat amb mobiliari a mida, que va ser dissenyat especialment per a cada ocasió i moment de treball.

 

La paleta de colors va jugar un paper importantíssim en tot el projecte, que es combinava amb la fusta en el parquet i mobiliari, aportant un aire nòrdic chic a tot espai. A més, són els colors els que ens van permetre diferenciar entre les dues zones de les oficines: verd per a la zona de clients, un color que aporta serenitat, harmonia i confiança, i terracota per a la zona privada, un color que aporta relaxació i concentració per als moments de treball.

 

Quant a les textures, es va jugar amb el vellut com a protagonista, principalment per a l’entapissat del mobiliari i per a les cortines, que van ser disposades per a ocultar el quadre elèctric i la mànega, situades en una de les parets.

Finalment, la decoració va aportar el toc final de calidesa i llar a l’espai, a través de plantes, elements de papereria i quadres de l’imaginari de Barcelona i la ciutat, tots ells productes de The Factöry.

 

Així, jugant amb elements clau en l’espai, aconseguim un gran resultat encara comptant amb un pressupost limitat, aconseguint així el nostre objectiu: donar a Immobiliària Barcelona la llar que es mereixia  🙂

Category
Interiorisme per a Empreses