#24 Loft. Barcelona. 2015

  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial
  • Decoración estilo industrial

About This Project

100% INDUSTRIAL

 

LA NECESSITAT

En aquesta ocasió la nostra feina va començar abans de saber quin seria l’espai que hauríem de transformar. El client, jove, exigent i amb el somni de viure a una llar feta a mida, ens va demanar que l’ajudéssim des del principi, començant amb la cerca de l’apartament que acabaria comprant. Va ser un antic i deteriorat pis de 64 m2 amb 14 m2 de terrassa, al cor del barri del Poblenou de Barcelona, on vam divisar el diamant en brut que hauria de convertir-se en l’espai perfecte.

 

EL REPTE

Realitzar una reforma completa de l’espai per concebre un disseny innovador que mantingués l’essència industrial del lloc. Era necessari canviar 100% la distribució, incrementar l’entrada de llum natural i intervenir a les parts estructurals que es trobaven en un a situació preocupant.

 

EL PROJECTE

Vam dissenyar un espai que desprèn el caràcter propi d’un loft novaiorquès, vital i amb molta personalitat. Va ser essencial l’eliminació de tots els envans innecessaris i l’obertura de nous accessos a la terrassa aconseguint una àmplia i lluminosa zona on conviuen sala, menjador i cuina. L’habitació principal, situada on es trobava l’antiga cuina, es va unir a un bany al que inicialment s’accedia per l’exterior. Tant a la sala com als dos dormitoris es va recuperar i tractar la totxana original deixant-la al descobert i aconseguint un important punt de calidesa.

 

Seguint la gama dominant de tons foscos, destaca l’imponent vidriera d’estructura metàl·lica on es van ubicar diverses plantes i que actua de separador per a una de les habitacions recordant un gran hivernacle que aporta frescor a l’espai. La il·luminació, estudiada meticulosament per cada racó, juga un paper clau. Vam combinar llum indirecta, leds, focus d’estil industrial al sostre i algunes làmpades decoratives.

 

A tot l’apartament va ser imprescindible una important intervenció a la part estructural i la renovació completa d’instal·lacions, tancaments i fusteria. Les bigues de fusta del sostre van ser sotmeses a diversos tractaments i es van deixar a la vista envernissades en un to natural al mateix temps que es reforçaven amb una nova estructura de ferro que elogia l’estil industrial. El terra va ser anivellat i es va cobrir per complet amb un paviment continu que s’interromp només pel reservat de mosaic en tons blancs i negres de la cuina.

 

EL MOBILIARI

Exceptuant algunes peces rèplica de dissenys originals, tot va ser dissenyat a mida per l’ocasió, des del mobiliari de la cuina fins a les piques dels banys.

Category
Interiorisme per a Particulars