#41 Víctor Sapiña. Barcelona. 2017

About This Project

LA NECESSITAT

 

Dissenyar l’interiorisme d’una nova farmàcia partint de la unió de dos locals independents. Era necessària una renovació completa dels espais per donar lloc a un interior que complís amb els exigents requisits funcionals del negoci oferint un disseny càlid d’atmosfera fresca i neta.

 

EL REPTE

 

Convertir els dos locals originals en un sol espai molt més lluminós. Era important generar zones d’emmagatzematge sense sobrecarregar, oferir àrees diferenciades per a cada tipus de producte i crear un recorregut clar per als futurs clients.

 

EL PROJECTE

 

El blanc, la fusta, els tons pedra i les línies rectes creen una atmosfera natural d’ambient molt nòrdic que combina mobiliari de disseny exclusiu amb peces més assequibles. Per potenciar al màxim l’entrada de llum natural es va optar per ubicar vidre a tota la façana.

 

La creació de racons va ser clau per diferenciar l’oferta. Així, la zona de productes infantils es distingeix pel to blau verd de la paret i el mobiliari de fusta i l’àrea de cosmètica es mostra més exclusiva amb una gama molt fosca, dues làmpades de suspensió decoratives i un reservat de parquet que es diferencia del paviment de la resta del local, un porcelànic gris imitació pedra que combina dues peces de gran format ubicades en forma d’espiga. A més, un tercer racó marcat amb parquet davant dels mostradors ofereix una zona d’espera amb dues cadires i un moble baix.

 

Perseguint l’objectiu de marcar un recorregut als futurs clients, un moble en fusta lacada que incorpora una frase retro il·luminada, delimita la zona de l’entrada. Per tal d’indicar la direcció cap a les diferents àrees de producte, 3 mòduls-pedestal que actuen d’expositor i que poden desplaçar-se amb facilitat segons les preferències del moment, van ubicar-se estratègicament davant la porta convidant al visitant a recórrer tota la farmàcia.

 

Els mostradors, situats en forma de L, van ser dissenyats a mida per al projecte combinant la fusta lacada amb el revestiment de fusta natural. I per tal de gener l’espai d’emmagatzematge requerit vam ubicar, a tot el perímetre del local, prestatgeries metàl·liques retro il·luminades amb Led que vam dotar de calidesa revestint els frontals dels calaixos amb fusta. Focus de marc ocult dirigibles ressegueixen tota la farmàcia assegurant una bona il·luminació de tot el producte exposat.

 

Category
Interiorisme per a Empreses