#36 Lakmé. Sant Just de Llobregat. 2016

About This Project

CALIDESA TECNOLÒGICA

 

LA NECESSITAT 

Dissenyar un nou interiorisme per a la zona de recepció de l’edifici d’oficines principal de Lakmé, companyia internacional de productes de cosmètica capil·lar, a Barcelona. També es requeria una important intervenció a la terrassa per convertir-la en un espai acollidor on realitzar trobades i reunions a l’aire lliure.

 

EL REPTE 

Realitzant aportacions subtils però carregades de força calia dotar de calidesa uns espais amb una funció clau per a l’empresa que havien de transmetre el caràcter d’una marca prèmium. Jugant amb la il·luminació i els detalls era essencial fer desaparèixer la personalitat “clínica” per tal de crear un espai recollit i confortable.

 

 EL PROJECTE 

La recepció

El joc de textures, tons i materials protagonitzen un disseny sofisticat i càlid, que incorpora elements nòrdics, marcat per la combinació de la fusta de roure natural i el vidre.

 

El contrast de colors diferencia dos espais: la zona del mostrador, limitada per la part posterior amb un panell de vidre blanc amb el logotip de la marca en fusta i la zona d’espera, dominada per un gris antracita pujat i marcada amb un reservat de parquet de roure natural. Un panell de vidre tècnic de gama fosca que incorpora una pantalla oculta visible només quan s’activa la imatge tanca l’espai sumant un toc tecnològic. També la porta de l’ascensor es va vinilar en negre mate per donar homogeneïtat al conjunt.

 

El grup de làmpades Copenhaguen aporten el toc nòrdic sobre el mostrador i les cadires HAY en negre i fusta doten el racó de calidesa.

 

 

La terrassa

Vam dissenyar una gran pèrgola de gelosia tubular d’alumini. Tot el paviment es va cobrir amb una tarima sintètica en negre que es prolonga donant lloc a un banc, a una jardinera i recobrint un tram de paret. El conjunt resultant ofereix una zona d’ombra recollida i acollidora.

 

La il·luminació va ser fonamental per generar racons. El joc de llum decorativa puntual distribuïda de forma estratègica ajuda a convertir un espai molt gran que es trobava totalment buit en un exterior que respira confort i modernitat ideal per a presenciar esdeveniments, reunions o converses disteses.

 

 

 

Category
Interiorisme per a Empreses