#30 Lucy’s Burger&Tapas. Barcelona. 2016

About This Project

MINIMALISME DINÀMIC

 

LA NECESSITAT

Acompanyar els nostres clients durant tot el procés de creació del seu nou restaurant projectant el concepte de marca i la seva imatge corporativa i dissenyant el nou interior de l’espai en total sintonia amb els valors i la filosofia de l’exclusiu projecte gastronòmic.

 

EL REPTE

Renovar per complet un local que es trobava molt deteriorat amb seriosos problemes d’humitat provocats pel mal estat dels col·lectors de la finca. Calia realitzar un important treball de restauració estructural i dotar l’espai d’un disseny fresc, vital i lluminós sempre treballant d’acord amb les estrictes normatives que regeixen la reforma d’un local comercial.

 

EL PROJECTE

El nou restaurant requeria un espai alineat amb el seu concepte gastronòmic basat en una cuina exclusiva. Per això vam projectar un ambient diàfan d’estil minimalista i contemporani que respira sofisticació on hi conviuen en sintonia la fusta de roure massissa, en mobiliari, el to daurat, en làmpades i gràfica, i els grisos, a l’estuco de la paret, als tèxtils i al paviment on vam optar per un porcelànic de gran format de 3mx1m tipus pedra. Aquest s’interromp puntualment per l’estampat format per peces hexagonals en 4 colors (gris, blanc, negre i fusta) que també vam ubicar en una zona de paret per aportar dinamisme i personalitat.

 

La reforma va requerir l’eliminació de tots els envans existents per projectar una nova distribució. A més va ser necessari l’aixecament total del paviment original per restaurar fonaments, col·lectors i elements comuns. Per assegurar un bon aïllament acústic i una excel·lent sonorització ambiental es va realitzar un doble fals sostre: el superior amb material fono-absorvent que assegurava l’aïllament i un segon de guix laminat continu que el reforça i per on es van passar les instal·lacions.

 

El bany, ubicat al fons del local, impacta pel seu disseny en porcelànic tipus marbre negre interromput només pel blanc de la pica, les aixetes daurades i el tancament realitzat amb una caixa de llum de vidre texturat retro-il·luminat que dota l’espai de lluminositat i amplitud completant un conjunt molt sofisticat.

 

Amb l’objectiu de potenciar la sensació d’amplitud i donar alçada al local vam ubicar miralls a la part superior d’un dels trams de paret amb taules i sobre la vitrina de botelles de la barra. Els miralls van ser dissenyats per Dröm Living en un estil industrial-minimal amb marc d’alumini anoditzat buscant uns acabats sempre fins i elegants. La porta d’entrada, de ferro negre i vidre texturitzat, també va ser dissenyada en exclusiva per al projecte.

 

EL MOBILIARI

Exceptuant les cadires i les làmpades de flexo negres d’estil vintage, tot el mobiliari (taules i barres) així com la resta d’elements d’il·luminació van ser dissenyats per Dröm Living a mida per al projecte.

 

Tan la vitrina dels licors de la barra, feta en ferro i vidre gravat, com l’expositor dels vins també es van dissenyar meticulosament per al nou espai del Lucy’s Burger & Tapas.

Category
Interiorisme per a Empreses