#46 NELLO’S. LLEIDA. 2017

About This Project

LA NECESSITAT

 

Dissenyar l’interior d’un nou restaurant ubicat a la planta baixa del gran edifici d’un centre comercial. Era necessari crear diferents ambients en un espai diàfan de 180 m2 i dotar-lo d’un estil propi que reflectís la filosofia de la nova marca.

 

EL REPTE

 

Crear de zero un concepte de marca i plasmar-lo en un interiorisme que pogués ser fàcilment reproduïble. Havíem de concebre un espai en el qual un públic molt variat es sentís identificat i a gust.

 

EL PROJECTE

 

Naturalesa salvatge, aventura, platja de somni i llibertat van ser els pilars escollits sobre els quals es construeix la imatge de la nova marca Nello’s. Així, vam dissenyar un interior que busca transmetre un ambient fresc i natural, distès, jove i informal oferint un espai on esvair-se, sol o acompanyat, siguis qui siguis i com siguis… Igual que en una platja surfista a l’altra punta del món, el disseny de Nello’s pretén que qualsevol persona pugui trobar-hi el seu propi paradís.

 

Amb materials molt naturals i amb el verd de la vegetació com innegable protagonista en tapisseria, paper de paret i a les pròpies plantes decoratives, vam projectar un interior lluminós i ampli que es distribueix al voltant d’un gran volum de fusta blanca que emula una cabana de platja, amb les barres i una gran cuina al seu interior.

 

Combinant mobiliari molt variat majoritàriament disseny de Dröm Living i sempre amb el domini de materials nobles, es va organitzar l’espai en diversos ambients: una zona de taules altes i tamborets, una àrea amb taules de ferro i fusta, rodones i quadrades, cadires de ferro i espart, diversos racons amb taules amb revestiment de rajola i butaques de cuir així com un espai per taules amb banquetes de fusta que completen el variat conjunt de racons a escollir pel visitant. També el joc amb dos tipus de paviment, un mosaic en blanc i negre i un porcelànic imitació fusta envellida, ajuda a crear aquesta atmosfera de diversitat i desordre que transmet la vitalitat i la espontaneïtat de l’esperit lliure del Nello’s.

 

La il·luminació, molt blanca per tal d’imitar la llum de dia, juga amb la combinació de focus tècnics dirigibles i punts de llum decorativa que doten el restaurant d’un caràcter propi: làmpades dissenyades amb grans cabassos de vímet s’intercalen amb bombetes de filament de carboni que s’obren pas entre la multitud de cistells que simulen nius amb plantes penjants.

 

A l’exterior, un rètol de grans dimensions amb el nom del restaurant en ferro i neó, llança una crida des de lluny als que vulguin aïllar-se dins la vitalitat salvatge del nou Nello’s.

Category
Interiorisme per a Empreses