#12 Banyoles. Barcelona. 2015

About This Project

COMPLICITAT ENTRE NOU I ANTIC 

A la remodelació d’aquesta antiga casa de poble vam voler combinar elements vells amb nous dotant els espais d’una forta personalitat d’inspiració nòrdica. Vam jugar amb el renaixement d’allò antic recuperant els sostres originals inclinats on vam incorporar bigues, utilitzant fusta recuperada i tractada per a taules i portes i restaurant antics mobles de la família. Vam eliminar envans innecessaris donant lloc a perspectives visuals molt més àmplies i lluminoses. Al mobiliari, tot dissenyat a mida per al projecte, vam combinar materials tradicionals com la fusta, el mosaic i l’acer industrial amb policarbonat i microciment continu, fusteria d’alumini i objectes de disseny.

La llum va ser un dels factors claus. Volíem aconseguir una total harmonia amb la decoració i els diferents espais i crear un ambient molt vital. Així, vam combinar els punts de llum tècnics amb punts d’il·luminació decoratius i, en zones amb poca llum natural com a l’entrada del soterrani i a una de les habitacions, vam apostar per policarbonats translúcids retro il·luminats amb Led.

Category
Interiorisme per a Particulars