#08 Pere IV. Barcelona. 2015

About This Project

MINIMALISME COSMOPOLITA

 

LA NECESSITAT

Els propietaris d’aquest gran i lluminós àtic del Poblenou volien sentir-se identificats amb casa seva. Cosmopolites i enamorats de la seva ciutat ens demanaven transformar els espais en zones diàfanes i de disseny exclusiu i que, sobretot, s’hi respirés Barcelona.

 

EL REPTE

El pis, d’obra nova i per estrenar, requeria canvis a la distribució per a guanyar amplitud i exigia un important exercici de creativitat per a projectar un interior molt personalitzat on prengués protagonisme la ciutat de Barcelona. Les reunions prèvies al nostre estudi van ser més clau que mai per a poder captar l’essència dels que hi viurien i imprimir-la al disseny final de l’espai. 73 m2 interiors i 42 de terrassa per a crear una nova llar d’interiorisme únic.

 

EL PROJECTE

Tal com ens havien demanat, la protagonista és, sense cap mena de dubte, Barcelona. Una gran fotografia de la ciutat, feta exclusivament per a l’ocasió i muntada sobre un vinil tèxtil, presideix la sala. El blanc i el negre de la imatge es converteixen en fil conductor del disseny on predomina un marcat estil minimalista. El paviment de fusta de lama gran i veta marcada d’un to gris càlid aporta confort als espais.

 

Per guanyar amplitud vam unir la cuina i la sala inicialment separades per una porta corredora que vam substituir per un vidre tintat de negre. També a l’entrada vam optar per eliminar límits espacials suprimint portes al passadís, espai on culmina el marcat contrast entre blanc i negre. A la suit principal, on vam incorporar un to gris càlid, la dutxa és l’element central. Ubicada al bell mig del dormitori dóna un toc distingit i innovador. El bany també està separat només amb un mampara de vidre negre i segueix la mateixa línia de contrastos cromàtics.

 

EL MOBILIARI

A la cuina es va mantenir el mobiliari existent però per dotar-la d’una elegant personalitat i mantenir la concordança amb la resta de l’apartament es van lacar les portes de negre i s’hi va incorporar un silestone blanc Zeus. A la sala el gran sofà raconer en pell blanca conviu amb una taula de forja de disseny Dröm i unes cadires amb patí entapissades. La gran catifa de pell de vaca aporta el punt eclèctic al disseny. Al passadís vam dissenyar un moble suspès que fa de vincle entre la zona de dia i la de nit i a la suit tot el mobiliari nou és fet a mida. Es van mantenir els armaris existents lacant-los de blanc i, imitant la mateixa línia, vam incorporar-ne de nous creant un espai de vestidor en forma de L.

Category
Interiorisme per a Particulars