#18 Wood&Grey. Terrassa. 2015

About This Project

FUNCIONALITAT I CONFORT

 

Per a la nova sala-menjador d’aquesta casa familiar a Terrassa buscàvem un disseny exclusiu, de detalls, funcional i confortable. El projecte exigia una cuidada selecció del mobiliari que va ser tot dissenyat a mida per l’ocasió donant lloc a peces úniques d’estil minimalista que incorporen el toc càlid de la fusta natural. Un dels grans reptes va ser el disseny del moble del televisor i la seva ubicació, que originalment mirava cap a l’entrada, aconseguint que no quedés absolutament cap cable a la vista. El resultat final va ser un espai de disseny distingit amb predomini de línies rectes on es respira el confort que exigeixen els molts moments que es viuen en aquesta zona de la casa.

Per sumar-hi elegància vam optar per diferents tonalitats de grisos a les parets i als elements decoratius combinades amb la fusta i el blanc del sostre que va ser anivellat incorporant focus negres amb marc ocult. Amb l’objectiu d’oferir una visió general de la sala des de l’entrada de la casa, vam eliminar l’envà que separava els dos espais i el vam substituir per una divisió transparent de vidre gris sobre un moble fet a mida. Així, sense grans canvis en la distribució, va néixer un espai totalment nou que respecte les exigències de projectar una sala-menjador de marcada personalitat, còmode i molt pràctica.

Category
Interiorisme per a Particulars