L’ABANS I EL DESPRÉS D’UN PIS A GAVÀ

27 Set L’ABANS I EL DESPRÉS D’UN PIS A GAVÀ

Avui us parlarem de la transformació que vam fer a un pis a Gavà. Un projecte integral de reforma de tots els espais d’una llar familiar, per dotar-ho d’un interiorisme càlid, lluminós i elegant.
Aquí podeu veure més detalls del projecte complet
Comencem pel menjador. Vam voler donar-li molta més lluminositat, a través d’un disseny net i minimalista que combina la fusta natural amb els acabats lacats en blanc.

 

01-min (1)

02-min (1)

03-min (1)

Un dels reptes del projecte va ser la integració al saló d’una escala que puja a la terrassa. Com veieu, el ferro es combina amb els tons grisos d’elements decoratius i amb el porcelanato imitació pedra del paviment.

05-min (1)

També vam voler donar-li molta més calidesa i personalitat al disseny de les habitacions.

06-min (1)

07-min (1)

En general, vam apostar per generar més sensació d’amplitud, jugant amb les portes, els espais oberts i les zones de magatzematge.

08-min (1)
Els banys també van viure un canvi radical, per donar-li més confort i netedat.

09-min (1)

10-min (1)

I finalment la cuina, on es va prioritzar la creació de més superfície de treball, reservant una petita barra amb tamborets per als moments de d’esmorzar i menjars ràpids i es van dissenyar amples armaris aconseguint una atmosfera neta i ordenada.

11-min (1)

 

Estem molt contents amb el resultat final. Què us sembla a vosaltres? 🙂

No Comments

Post A Comment