Reforma d’un pis al Carrer Balmes de Barcelona

Convertim un pis antic en un modern i lluminós, adaptat a l’època actual.

Convertir piso antiguo en uno moderno y luminoso
Convertir piso antiguo en uno moderno y luminoso
Reforma d'un pis al Carrer Balmes de Barcelona 1
Convertir piso antiguo en uno moderno y luminoso

Convertir un pis vell en un modern i brillant

LA NECESSITAT

Convertir un pis antic situat en una finca a la zona alta de Barcelona en una casa moderna, lluminosa i espaiosa que canvia radicalment la seva aparença inicial i la seva distribució d’habitacions molt compartimentades al costat d’un passadís.

EL REPTE

Canviar absolutament tot per dissenyar un nou interior adequat a les necessitats dels propietaris actuals. Era essencial eliminar totes les particions possibles per crear zones obertes i connectades i tornar a ubicar les diferents estances. Sent una granja de molts anys, trobem la necessitat de reforçar les estructures originals que havien patit algun dany.

EL PROJECTE

Vam proposar un disseny en què la sobrietat i l’elegància envoltin un espai on dominen els tons de pedra, les línies rectes i els materials nobles. El conjunt destaca pel seu mobiliari minimalista, dissenyat pel Dröm Living, que conviu amb acabats que honoren l’estil industrial. L’objectiu era aconseguir una llar molt càlida que transmeís una sensació de tranquil·litat pel que era essencial generar àrees d’emmagatzematge pràctiques que facilitaven mantenir els espais clars potenciant la sensació d’ordre.

El primer pas va ser eliminar absolutament totes les barreres arquitectòniques innecessàries, fins i tot l’obertura d’accessos en un mur mestre que es va reforçar amb una columna a la zona de vestidor. En un gran espai obert Dibuixem la nova distribució: un gran saló amb cuina integrada ocupa la part davantera de la casa i a la part posterior, molt més tranquil, localitzem la zona de nit amb dos dormitoris individuals, dos banys i un habitació en Suite amb vestidor.

Per deixar fluir la llum natural i proporcionar una imatge global de l’espai ja des de l’entrada, una gran sala separada del menjador va ser creada per una pantalla de vidre i ferro. Dues seccions de mur de maó vist, a la sala i al saló, es van recuperar i restaurar fent un fil comú entre els dos espais alhora que afegeix calidesa i portant un punt industrial a l’atmosfera. El gran moble-prestatge de ferro, dissenyat pel Dröm Living, incorpora una zona de mirall que expandeix visualment la sala d’estar i potencia la lluminositat. La cuina està separada per una gran illa amb un tram de barra que ofereix tant superfície de treball com espai per a snacks ràpids.

El dormitori principal, on vam dissenyar un ampli armari que incorpora una zona d’escriptori-taula, va ser concebut com un espai obert al qual es pot accedir a través del vestidor que alhora amaga la porta d’accés a un bany ampli i elegant.

La comoditat de la borda del conjunt està molt marcada per l’ombra d’un color gris càlid amb les parets i el sostre, així com per la vorera escollida per a totes les estances, un parquet laminat de fusta rústica que en el cas de l’habitació doble, també cobreix la part del capçal del llit.

Per assegurar una bona il·luminació es van instal·lar focus negres en tot l’espai combinat amb punts d’il·luminació decoratius.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura