El Galliner

Converteix la terrassa d’un hotel en un agradable i acollidor restaurant per a qualsevol temporada.

convertir la terraza de un hotel en restaurante
convertir la terraza de un hotel en restaurante
convertir la terraza de un hotel en restaurante
convertir la terraza de un hotel en restaurante

LA NECESSITAT

L’Hotel Tryp Apolo de Barcelona va voler potenciar l’ús d’una terrassa d’Hotel totalment buida i convertir-la en l’escenari del seu nou restaurant. Calia crear des de zero un espai amb molta personalitat on tant els hostes com el públic del carrer poguessin sopar o prendre un còctel.

Van requerir un disseny dinàmic, fresc i versàtil que va concebre diferents espais per poder oferir diversos serveis i activitats en funció de la franja horària.

A més, Tryp Apollo volia crear una nova marca, casual i fresca, per al seu nou restaurant a paralel. També ens encarreguem d’això: Creem el concepte, el naming i dissenyem la imatge corporativa del que avui és el gall de Tryp Apollo.

El repte

Viure amb una zona d’estar a l’aire lliure que fins ara no es donava cap ús per convertir-la en un espai acollidor amb un disseny modern capaç d’atraure un nou públic més enllà dels propis clients de l’Hotel.

EL PROJECTE

Vam optar per un projecte que porta diferents estils de disseny per potenciar el dinamisme i la frescor del lloc. Per a això creem un espai molt acollidor on conviuen delicats tocs tradicionals, aportats per exemple per la terracota, combinats amb l’essència d’una terrassa tropical que compensa en gran mesura la vegetació selvàtica, les estampes de tèxtils, la pèrgola de canya i làmpades decoratives.

Un dels punts forts del projecte va ser el minuciós treball de dissenyar mobles al centre; el gran banc perimetral, les taules, les estructures de fusta…; al costat de la cura especial que requereix la il·luminació: làmpades decoratives a la pèrgola, punts de llum sobre les plantes i ventiladors amb espelmes escampades per tot l’espai amb l’objectiu de crear, de nit, un ambient molt càlid.

Dividim la terrassa en dues zones ben diferenciades: una zona per a restaurant que també inclou un espai amb taules petites per a un ús més chill-out on dissenyem un jardí vertical, i una segona zona orientada a còctels i sucs on ens trobem un paviment de plataforma. Al centre, dues estructures de fusta i ferro amb horts urbans actuen com a barra d’esmorzars.

Calia mantenir molts dels elements existents a la terrassa, com paviments i tancaments, així com 3 ventiladors que s’integraven plenament en el disseny.

La imatge corporativa i el naming es va treballar amb l’objectiu de vincular el nou restaurant amb la força i la història emblemàtica del paralel com a tribut a tot el que aquesta avinguda ha significat i els seus espectacles al voltant de la ciutat. Per això es va triar el nom d’un espai de teatre molt especial: el Gallinero, ocupat habitualment pel públic jove amb ganes de generar atmosfera i jolgorio. La imatge d’una gallina vedette, usada en les lletres i en el grafisme de l’espai, reafirma aquest homenatge a la vida i la història del paralel.

Execució d’obra d’ Inntegral .

VER MÄS PROYECTOS


Vostè pot estar interessat

Vols parlar amb nosaltres?

Escriu-nos un correu ara i ens posarem en contacte ràpidament per a saber més sobre el teu projecte.

CONTACTAR

O si ho prefereixes pots trucar-nos

Pots trucar-nos o escriure’ns un whatsapp als números de baix de 9.00h a 20.00h de dilluns a divendres

T. 932 071 478 whatsapp  608 372 564