Convertir un traster en apartament

Convertim un traster en un apartament d’una habitació, bany, cuina i una terrassa davant del mar per relaxar-se.

Convertir un trastero en un apartamento
Convertir un trastero en un apartamento
Convertir un trastero en un apartamento
Convertir un trastero en un apartamento

Convertir un traster en apartament

LA NECESSITAT

Al seu torn la sala d’emmagatzematge abandonada, sala de motors situada a la terrassa d’un gran edifici d’Aparthotel en un dels apartaments més especials que ofereixen els apartaments Marfina. Volien transformar l’oblidat mini espai en un apartament únic i diferent, que destacava de la resta pel seu encant i disseny.

EL REPTE

Havíem de localitzar cuina, menjador, bany i dormitori en un espai rectangular de 22 m2 sense llum natural i que es trobava en una situació crítica de deteriorament creant un pis amb un disseny fresc i lluminós, funcional i especialment acollidor. I tot això en un pressupost raonable.

EL PROJECTE

Amb l’objectiu clar d’optimitzar cada racó al mil·límetre i fer possible l’entrada de llum natural, hem redissenyat per complet el traçat inicial: canviem la ubicació de la porta d’entrada i incorporem dos grans finestrals, imprescindibles per oferir la lluminositat requerida i les vistes imperdibles al mar. Persianes funcionals opaques actuen com un cec, aturant l’entrada del sol de demà.

Perseguint un entorn net i vital, projectem una sala diàfana amb 3 àrees diferents: dormitori, cuina-menjador i bany. La combinació de fusta de roure natural amb els tons blaus del tèxtil, la pedra grisa de la paret i el blanc del mobiliari van donar lloc a una atmosfera plàcida que destil·lava un estil nòrdic i acollidor d’ambient mediterrani.

Per a l’habitació i el menjador vam optar per un vinil molt resistent a la humitat laminat de fusta, mentre que a la cuina vam utilitzar un hexagonal de Gresite en to verd que també s’utilitzava per protegir la paret, tant a la cuina com al bany. Es troba entre un dormitori i un menjador delimitat per un vidre translúcid al costat de l’habitació que manté la intimitat sense privar el pas de la llum natural.

Un dels punts forts del nou pis són els 45 m2 de terrassa privada que hem renovat completament reemplaçant l’antiga vorera amb un paviment sintètic de color antracita, localitzant un jardiner llarg amb plantes aromàtiques i dissenyant un tancament de vidre sobre la barana que manté el mar visible des de qualsevol angle.

EL MOBILIARI

Els requeriments de l’espai necessari per tenir cura de cada moble en detall a la recerca de la seva màxima funcionalitat. En les dues noves finestres hem dissenyat una estructura de marc amb un banc incorporat que inclou espai d’emmagatzematge i al dormitori un vestidor semi-obert ofereix l’espai necessari per a l’equipatge. La taula de menjador va ser dissenyada amb fusta de roure natural i potes de xapa de ferro doblegada i al dormitori es va crear un capçal amb fusta de roure, en aquesta ocasió més marcada vena que la utilitzada en finestres i taula.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura