Restaurant d’hamburgueses Lucy & Tapas

Hem dissenyat i construït el nou restaurant d’hamburgueses Lucy & tapes a Barcelona. Aquest és el resultat!

Creación del nuevo restaurante Lucy's Burgers&Tapas
Creación del nuevo restaurante Lucy's Burgers&Tapas
Creación del nuevo restaurante Lucy's Burgers&Tapas
Creación del nuevo restaurante Lucy's Burgers&Tapas

Creació del restaurant d’hamburgueses de Lucy & tapas

LA NECESSITAT

Acompanyar als nostres clients en tot el procés de creació del seu nou restaurant projectant el concepte de marca i la seva imatge corporativa i dissenyant el nou interior de l’espai en total harmonia amb els valors i la filosofia del projecte exclusiu Gastronòmic.

EL REPTE

Renovar completament un local que estava molt deteriorat amb greus problemes d’humitat causats pel mal estat dels col·leccionistes de la finca. Calia dur a terme una important tasca de restauració estructural i dotar l’espai d’un disseny fresc, vital i lluminós sempre treballant d’acord amb les estrictes regulacions que regeixen la reforma d’un local comercial.

EL PROJECTE

El nou restaurant requeria un espai alineat amb el seu concepte gastronòmic a partir d’una cuina exclusiva. Per això estem planejant un ambient obert i minimalista d’estil contemporani que respira sofisticació i on la fusta de roure sòlid, el mobiliari, el to d’or, en llums i gràfics, i els grisos, conviuen en sintonia, en l’estuc de la paret, en els tèxtils i en el paviment on optem per un gran format de porcellana de 3m x 1m tipus de pedra. Això s’interromp a temps per la impressió formada per peces hexagonals de 4 colors (gris, blanc, negre i fusta) que també posem en una zona de paret per aportar dinamisme i personalitat.

La reforma requeria la retirada de totes les particions existents per projectar una nova distribució. A més, l’aixecament total del paviment original era necessari per restaurar les fundacions, col·leccionistes i elements comuns. Per assegurar un bon aïllament acústic i un excel·lent so ambiental es va fer un doble fals sostre: el superior amb material absorbent de PHONO que assegurava l’aïllament i un segon que el reforci i on es passaven les instal·lacions.

El bany, situat a la part inferior del recinte, impacta en el seu disseny en porcellana de marbre negre interrompuda només pel blanc de la lluç de riu, les aixetes d’or i el tancament realitzat amb una caixa lleugera de vidre texturitzat retroil·luminat que li dóna l’espai lluminositat i amplitud completant un conjunt molt sofisticat.

Per tal de millorar la sensació d’amplitud i donar alçada al lloc on col·locem els miralls sobre una de les seccions de la paret amb taules i en l’exhibició d’ampolla de la barra. Els miralls van ser dissenyats pel Dröm Living en un estil industrial-minimalista amb muntura d’alumini anoditzat que busquen acabats sempre fins i elegants. El ferro negre i la porta de vidre texturitzada també va ser dissenyat exclusivament per al projecte.

EL MOBILIARI

Amb l’excepció de les cadires negres d’estil Vintage i llums flexo, tots els mobles (taules i bars), així com els altres elements d’il·luminació van ser dissenyats a mida pel Dröm Living per al projecte.

Tant la vitrina de l’esperit de la barra, fabricada en ferro i vidre gravat, com l’expositor de la

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura