Oficines Unnax

Dissenyem l’interior de les noves oficines Unnax per donar-li un aspecte modern, net, fresc i acollidor.

Diseño de las nuevas oficinas Unnax
Diseño de las nuevas oficinas Unnax
Diseño de las nuevas oficinas Unnax

DISSENY DE LES NOVES OFICINES UNNAX: UN ESPAI DE TREBALL D’AIRES NÒRDICS

LA NECESSITAT

Dissenyar les noves oficines de la start-up tecnològica Unnax en un local de 120 m2 ubicat a la planta 21 de l’edifici INBISA, un imponent grata-cels situat en un dels barris de negocis en creixement de Barcelona. A causa del creixement de l’empresa, els emprenedors van decidir traslladar-se a un espai més ampli i el local triat requeria una adequació a les seves necessitats funcionals i un disseny que respirés el seu concepte de negoci: tecnològic, jove i professional.

EL REPTE

En un termini de temps molt acotat, ens demanaven convertir un local completament buit en un espai diàfan on es distingissin clarament 4 ambients: la zona d’administració, la zona de desenvolupament tecnològic, el despatx de gerència i la sala de juntes. Les noves oficines havien de respirar una atmosfera fresca i innovadora i alhora transmetre la rigorositat pròpia d’una empresa vinculada al sector financer.

EL PROJECTE

L’espectacular lluminositat de l’espai, que en època d’estiu permet el treball amb llum natural gairebé tot el dia, va encaixar a la perfecció amb la petició del client de projectar un espai amb reminiscències nòrdiques. Amb aquest objectiu vam triar el blanc com a to dominant que es va combinar amb la fusta de bedoll natural en contorns, pilars, portes, armaris, algunes divisòries, zones de paviment i en elements del mobiliari. El bedoll va ser triat també per a la llum de disseny propi situada sobre la taula de reunions.

La planta rectangular del local es va dividir en dos grans àrees, una per al personal d’administració i l’altra per als desenvolupadors, mitjançant la ubicació en el centre d’un cubicle amb tancaments de vidre que al seu torn es va dividir en dues estances: la sala de juntes i el despatx de gerència. Utilitzant vidre laminat per a totes les divisòries vam aconseguir mantenir el pas de llum naturalfins i tot fins a la paret oposada a la façana la qual es vinil sencera convertint-se en superfície per prendre notes o fer presentacions.

Els tons clars s’interrompen només per la moqueta gris antracita del paviment i els screens tècnics del mateix to, imprescindibles per frenar el sol directe en moment puntuals, i pel verd de la jardinera dissenyada per al despatx de gerència amb la qual busquem augmentar el punt de frescor.

Es va desenvolupar un important treball d’instal·lacions per ubicar connexió de dades i telèfon a cada taula individual i televisors en cadascuna de les 4 zones de treball. A més es van adaptar els punts d’il·luminació existents i la climatització a les exigències de la nova oficina. I amb l’objectiu de minimitzar el ressò, es van incorporar plafons perforats fon-absorbents que es van integrar amb el disseny.

Aquest és un dels projectes on una planificació prèvia és essencial per aconseguir complir amb èxit totes les previsions de terminis i pressupostos. Després de 4 setmanes, el jove equip estrenava oficines!

EL MOBILIARI

Amb l’excepció d’alguns elements, com cadires, books de calaixos i alguna llum, tot el mobiliari va ser dissenyat a mida per al projecte.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura