Restaurant Nello’s

Vam dissenyar l’interior del nou restaurant Nello’s.

Diseño del nuevo restaurante Nello's
Diseño del nuevo restaurante Nello's
Diseño del nuevo restaurante Nello's

LA NECESSITAT

Dissenyar l’interior d’un nou restaurant ubicat a la planta baixa del gran edifici d’un centre comercial. Calia crear diferents ambients en un espai diàfan de 180 m2 i dotar-lo d’un estil propi que reflectís la filosofia de la nova marca.

El repte

Crear de zero un concepte de marca i plasmar-se en un interiorisme que pogués ser fàcilment reproduïble. Havíem de concebre un espai en el qual un públic molt variat se sentís identificat i a gust.

EL PROJECTE

Natura salvatge, aventura, platja de somni i llibertat van ser els pilars elegits sobre els quals es construeix la imatge de la nova marca Nello’s. Així, vam dissenyar un interior que busca transmetre un ambient fresc i natural, distès, jove i informal oferint un espai on evadir-se, sol o acompanyat, siguis qui siguis i com siguis… Igual que en una platja surfista salvatge a l’altra punta del món, el disseny de Nello’s pretén que qualsevol persona pugui trobar-hi el seu propi paradís.

Amb materials molt naturals i amb el verd de la vegetació com innegable protagonista en tapisseria, paper de paret i en les pròpies plantes decoratives, projectem un interior lluminós i ampli que es distribueix al voltant d’un gran volum de fusta blanca que emula una cabana de platja , amb les barres i una gran cuina al seu interior.

Combinant mobiliari molt variat majoritàriament de disseny Dröm Living i sempre amb el domini de materials nobles, es va organitzar l’espai en diversos ambients: una zona de taules altes i tamborets, un àrea amb taules de ferro i fusta, rodones i quadrades, cadires de ferro i espart, diversos racons amb taules amb revestiment de rajola i butaques de cuir així com un espai per a taules amb banquetes de fusta que completen el variat conjunt de racons a triar pel visitant. També el joc amb dos tipus de paviment, un mosaic en blanc i negre i un porcelànic imitació fusta envellida, ajuda a crear aquesta atmosfera de diversitat i desordre que transmet la vitalitat i l’espontaneïtat de l’esperit lliure de Nello s.

La il·luminació, molt blanca per imitar la llum de dia, juga amb la combinació de focus tècnics dirigibles i punts de llum decoratius que doten el restaurant d’un caràcter propi: llums dissenyades amb grans cistelles de vímet s’intercalen amb bombetes de filament de carboni que s’obren pas entre la multitud de cistelles que simulen nius amb plantes penjants.

En l’exterior, un rètol de grans dimensions de ferro i neó amb el nom del restaurant, llança una crida des de lluny als que vulguin aïllar-se en la vitalitat salvatge del nou Nello s.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura