Nòrdic-minimal per a tota la família

Projectar un nou disseny de llar acollidor, senzill i sobretot amb molt d’espai d’emmagatzematge per als més petits de la família.

Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 3
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 4
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 5
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 6
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 7
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 8
Reforma integral d'un pis al carrer Mallorca de Barcelona 9

Reforma integral d’un pis al carrer Mallorca de Barcelona

LA NECESSITAT

Projectar un nou disseny interior per a un pis típic de l’Eixample Barceloní que es trobava totalment buit i abandonat requerint un rentat de cara total. El propietari, amb dos fills, necessitava una llar acollidora i funcional que destaqués per un disseny simple, pràctic i amb molt d’espai d’emmagatzematge.

EL REPTE

Mantenint la distribució original, havíem dotar amb un aire renovat i fresc els diferents espais del pis: cuina, menjador, sala d’estar, dormitori-suite, bany i dormitori juvenil doble. Un dels grans reptes va ser la substitució de les fusteries de fusta originals del dormitori-suite i del saló que es trobaven molt deteriorades per rèpliques totalment noves que imitessin l’aspecte de les tradicionals modernistes.

EL PROJECTE

El nou interiorisme va donar lloc a un espai càlid i sofisticat d’estil minimalista amb marcats tocs nòrdics. Cuina, menjador i saló comparteixen una mateixa zona diàfana molt serena gràcies a l’entrada de llum natural que es va potenciar amb el domini de tons clars en parets, mobiliari i tèxtils amb puntuals intervencions del negre i el gris antracita.

El paviment de tot el pis es va substituir per un parquet de fusta natural de roure blanquecido combinat amb un sòcol blanc i per a les parets es va optar per un to ivori gris deixant el sostre en blanc per donar protagonisme a les motllures originals.

La cuina es va fer completament nova amb un disseny molt pràctic que inclou una àmplia barra per a esmorzars i menjars ràpids. Tot el mobiliari es va crear a mida oferint un conjunt amb tocs masculins de contrastos en blanc i negre. El silestone Passat Black de Neolith per taulell de cuina i revestiment aporta la gamma fosca al costat dels tamborets d’estil nòrdic i la fornícula decorativa incorporada al moble-armari.

Una gran taula de fusta revestida amb el mateix parquet natural del paviment i un banc d’obra que es va cobrir amb un porcellànic gris antracita de gran format (1 × 1,5m) van ser dissenyats per a un menjador que perseguia una atmosfera amb personalitat pròpia. El revestiment del banc s’estén a la paret dotant l’espai de distinció a la vegada que actua de protecció.

Al saló es va situar un petit racó de treball amb mobiliari lacat en blanc de disseny exclusiu aprofitant una cantonada amb gran entrada de llum natural.

Per al dormitori suite, lluminós i elegant pel seu ambient modernista, buscàvem crear un espai extremadament càlid. Es va canviar la fusteria original per una rèplica nova i revestim la paret del capçal del llit amb el mateix parquet del paviment. A més vam dissenyar una còmoda i un gran armari lacats en blanc per proporcionar l’espai d’emmagatzematge requerit sense perdre la sensació d’amplitud.

A l’habitació dels nens la prioritat era optimitzar metres i per això vam dissenyar una estructura de dos llits en llitera que incorpora un espai de treball il·luminat en led prescindint del típic flexo per no perdre amplitud. El disseny en blanc interromput només pel roure de la barana i l’escala i pel to ivori de paret i tèxtils, pretén potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat que es va considerar imprescindible.

En els banys es va buscar un disseny funcional i elegant seguint la mateixa línia de tons clars amb contrastos puntuals en mobiliari i accessoris.

EL MOBILIARI:

Hi predomina a tot el pis el mobiliari de disseny propi per a adaptar-nos a les condicions físiques de l’espai i optimitzar la percepció d’amplitud. Se combina mobiliario muy nórdico, como las sillas y los taburetes de cocina y comedor con el mobiliario más minimal del salón.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura