Joc de colors en un pis Modernista

Reformem un pis de 100m² a Barcelona, ​​sense perdre l’essència modernista i combinant-la amb tons pedres, blancs i blaus.

Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 3
Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 4
Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 5
Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 6
Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 7
Reforma d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona 8

Reforma d’un pis al carrer Muntaner de Barcelona

Prioritzant conservar l’essència modernista d’aquest pis barceloní de gairebé 100 m2 projectem un disseny de línies rectes on la combinació de tons pedra, blancs i blaus turquesa comparteixen protagonisme amb motllures, grans alçades i majestuoses portes i vidrieres. Executant canvis importants en la distribució convertim un espai originalment fosc en una llar ampli i ple de llum on elements minimalistes de disseny propi s’integren en una atmosfera senyorial.

Eliminant l’envà que dividia dues habitacions dupliquem l’espai a la sala que al mateix temps es va obrir a la galeria donant pas a la llum natural procedent dels grans finestrals amb sortida al pati. Per ajudar a regular la intensitat segons l’hora del dia, es van escollir estors paquet de lli natural amb un rivet en turquesa fets en exclusiva per al projecte. A la cuina, amb tot el mobiliari també creat per a l’ocasió, vam optar per una melanina color fusta de roure natural combinada amb la pulcritud del silestone blanc. Tant a la zona del menjador com a la sala el mobiliari fet a mida es combina amb peces de disseny com la cadira Acapulco o les cadires Fer inspiració Wishbone de Hans J. Wegner. Els sostres modernistes van jugar un paper clau en el procés de reforma. Després dels enderrocaments va fer falta restaurar i reconstruir motllures i, a la sala, vam replicar un dels rosetons per a la ubicació de dos punts de llum simètrics.

Els tons pedra són protagonistes en gairebé tot el pis, passant dels grisos suaus de la cuina i el menjador a un pujat to pissarra a l’entrada. Aquesta gamma predominant només queda interrompuda pel blanc que ressalta motllures i fusteria i al dormitori principal on canvia radicalment. Aquí un to carbassa a la part del capçal combina amb el parquet, que va ser polit i restaurat, potenciant la sensació buscada de calidesa i confort. També en el dormitori es va voler guanyar en amplitud i, eliminant el pas tancat que existia a la porta en forma d’arcada, es va donar lloc a un funcional vestidor que va quedar incorporat a la resta de l’espai.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura