Minimalisme cosmopolita

La transformació d’un àtic amb zones obertes que respiren Barcelona.

LA NECESSITAT

Els propietaris d’aquest lluminós àtic de Poblenou volien sentir-se identificats amb la seva llar. Els Cosmopolite i els amants de la seva ciutat ens van demanar transformar els espais en espais oberts i de disseny exclusiu i, sobretot, que Barcelona es respirava.

 

El repte

L’apartament, nou i per ser alliberat, requeria canvis en la distribució per guanyar amplitud i requeria un exercici important en creativitat per dissenyar un interior molt personalitzat on la ciutat de Barcelona va prendre protagonisme. Les reunions prèvies en el nostre estudi van ser més clau que mai per poder captar l’essència d’aquells que viuran allà i imprimir-ho en el disseny final de l’espai. 73 m2 d’interior i 42 terrassa per crear una nova llar d’interiorisme únic.

 

EL PROJECTE

Com ens havíem preguntat, el protagonista és, sens dubte, Barcelona. Una gran fotografia de la ciutat, presa exclusivament per a l’ocasió i muntada en vinil tèxtil, presideix la sala. El blanc i negre de la imatge es converteixen en un fil conductor del disseny on predomina un marcat estil minimalista. El terra de fusta gran i granós amb una tonalitat de color gris càlid aporta comoditat als espais.

 

Per guanyar amplitud ens unim a la cuina i sala d’estar inicialment separada per una porta corredissa que hem substituït amb un vidre tenyit de color negre. També a l’entrada que triem per eliminar els límits espacials mitjançant l’eliminació de les portes al passadís, l’espai on el contrast marcat entre blanc i negre culmina. A la Suite principal, on incorporem un to gris càlid, la dutxa és l’element central. Situat al centre de l’habitació dóna un toc distingit i innovador. El bany també es separa només amb una pantalla de vidre negre i segueix la mateixa línia de contrastos cromàtics.

 

EL MOBILIARI

A la cuina es va mantenir el mobiliari existent però per donar-li una personalitat elegant i mantenir la concordança amb la resta de l’apartament va rentar les portes negres i va incorporar una Zeus blanc SILESTONE . A la sala d’estar, el gran sofà fons de cuir blanc conviu amb un dissenyador obliable i cadires entapissades. La gran catifa de vaca porta el punt eclèctic a l’espai. Al passadís dissenyem un moble suspès que actua com a unió entre el dia i la zona de nit i en el vestidor tots els mobles nous estan fets a mida. Els armaris existents van ser mantinguts per blanc i, imitant la mateixa línia, incorporem armaris nous creant un vestidor en forma d’L.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura