Calle Sant Hipólito Barcelona

Projecte integral d’interiorisme d’un loft d’estil urbà, contemporani i actual.

Projecte integral d'interiorisme d'un loft 3
Projecte integral d'interiorisme d'un loft 4
Projecte integral d'interiorisme d'un loft 5
Projecte integral d'interiorisme d'un loft 6

ESSÈNCIA INDUSTRIAL amb tocs suaus

LA NECESSITAT

Uns mesos després d’acabar el projecte integral d’interiorisme d’un loft, el propietari es va posar en contacte amb nosaltres amb la necessitat, ara, de canviar la imatge d’un pis de lloguer turístic. Sense executar canvis que van suposar una gran reforma però realitzant una proposta creativa d’interiorisme, decoració i mobiliari, calia dur a terme un profund rentat de cara al llarg de l’espai per dotar-lo d’un nou ambient càlid i atractiu.

El repte

Sorprendre a un client exigent de nou que per segona vegada va confiar en l’equip de Dröm Living. Havíem de convertir 60 m2 en una llar especial a partir d’un pis on havíem estat prèviament involucrat en la restauració de paviments, sostres i parets de maó vist. Va ser fonamental per potenciar els seus punts forts, jugar amb la il·luminació i crear espais funcionals optimitzant l’espai al màxim sense renunciar a un disseny exclusiu que cuidi fins a l’últim detall per tal de facilitar el lloguer.

EL PROJECTE

En una atmosfera inicial clarament industrial optem per projectar un interiorisme fidel a aquesta essència suavitzant el seu fort caràcter amb tons clars i amb la incorporació d’elements molt nòrdics. El joc de contrastos entre els dos estils així com la combinació de blanc i negre es fa evident en tots els espais.

Mobles dissenyats a mida i elements decoratius marquen la personalitat del conjunt. Els llums nòrdics i aplics es combinen amb bombetes industrials i mobles de ferro i fusta tenyida de color negre i conviuen amb peces lacades en blanc.

Potenciar la sensació d’amplitud de l’entrada va ser una decisió clau per donar una imatge global de tota l’habitació des de la sala i deixar fluir la llum. Així, es va eliminar la partició separador, substituint-la per una estructura de ferro i vidre.

Per tal d’alleugerir la potència de les parets de Maó, al saló-menjador localitzem una cassola blanca que al mateix temps té una funció protectora, reforça la lluminositat i expandeix visualment l’espai. Aquí hi ha dues zones diferenciades separades per un moble de ferro de disseny únic: la zona d’estar, amb un sofà i un escriptori, i la zona de menjador, amb una taula i un banc de fusta de cap a cap que dóna lloc a un espai de trobada pràctic i acollidor.

La il·luminació, un cop més, va ser clau en la creació d’entorns i combina els punts decoratius, com els focus que il·luminen el sostre o els LEDs situats per sobre del sac, amb els més funcionals.

Tot l’apartament va ser pintat blanc, armaris i portes es van netejar i es van fer els canvis necessaris d’instal·lacions per adaptar i reforçar els punts d’il·luminació existents. I aprofitant un racó de la zona de pas, un mini-espai va ser dissenyat per a la rentadora amb un moble en fusta lacada que la manté amagada. Les dues habitacions són molt càlides en estil amb tèxtils de lli en tons grisos que conviden a allotjar-te al cor de Barcelona.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura