Botiga d’ulleres de sol kambio

Reforma i disseny integral de la nova botiga d’ulleres de sol Kambio per donar-li un toc urbà, modern i amb estil.

Reforma tienda Kambio
Reforma tienda Kambio
Reforma tienda Kambio
Reforma tienda Kambio

LA NECESSITAT

Crear un espai de marca per a una botiga d’ulleres de sol, ubicada al centre de Barcelona. El projecte tenia un concepte de marca anterior que havia de ser reforçat i materialitzat en l’experiència del consumidor en l’espai: els viatges.

Avui us expliquem el viatge de Kambio.

El repte

En una àrea de context i comercial de Barcelona, el repte es va establir en la creació d’un espai especial, que diferiria de la resta, transmetent personalitat i reforçant el concepte de viatge. Kambio és una marca alternativa, fresca, que treballa amb una selecció de marques d’ulleres de sol joves i amb passió. Kambio és genial i això és el que ha de ser el seu espai.

En aquest sentit, la línia estètica havia de diferenciar la marca del producte molt comercial: Kambio no només ven ulleres, ven contes.

A més, com era un lloc petit, vam haver de generar una sensació d’ordre, amplitud i calidesa, generant un sistema d’exposició de ulleres creatives i visibles.

EL PROJECTE

D’acord amb el concepte i personalitat de la marca, va ser escollit per crear un espai d’estil industrial i minimalista. Un espai atemporal, fresc, càlid i diferent, on el consumidor identificarà a l’entrar, enlloc més. Per fer-ho, es va jugar amb tres elements màgics: fusta, ferro i llums.

El pes del projecte es va posar en la zona d’exposició d’ulleres de sol, on es va crear una estructura de fusta de pi cru i ferro natural, mostrant el producte a través d’un conjunt de geometría i llums.

La il·luminació va jugar un paper enorme en el projecte. Des de l’inici, es pretenia crear una experiència lleugera que potenciés les zones de producte i portés una sensació d’amplitud i calidesa a l’espai.

D’aquesta manera, en Kambio els focus et conviden, et donen la benvinguda i et mostren el camí.

Una altra zona essencial per a l’espai era la del taulell. Es va destinar un espai per a l’exposició de samarretes, seguint la línia minimalista de ferro natural, i es va crear una estructura de fusta crua com a escriptori. Tot això en un fons de maons lacat en negre mat, que sens dubte ens porten a un altre lloc.

I aquesta va ser la meta de Kambio, per fer-nos viatjar.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura