Segona residència a Llançà

Convertir una segona residència en un ambient càlid, lluminós i acollidora.

Convertir un antiguo y deteriorado local de oficinas en un hogar, drom living
Convertir un antiguo y deteriorado local de oficinas en un hogar, drom living
Convertir un antiguo y deteriorado local de oficinas en un hogar, drom living
Convertir un antiguo y deteriorado local de oficinas en un hogar, drom living

Reforma i disseny d’una segona residència

LA NECESSITAT

Donar a aquesta segona residència un estil adaptat a la personalitat dels nostres clients, a través d’un projecte d’estilisme i decoració. Els amos, una parella de mitjana edat, sempre havien volgut tenir una casa a la Costa Brava, i després de més d’un any de recerca, finalment van trobar l’ideal.

La parella mai havia treballat amb dissenyadors d’interiors i va fer una aposta per aconseguir un resultat molt professional i adaptat 100 a les seves necessitats.

EL REPTE

Portar un estil mediterrani a un nou espai de treball nu. Porta la llar a la vida, converteix una caixa en blanc en un espai acollidor, agradable i personal, inspirat en la Costa Brava.

EL PROJECTE

El punt de partida per a la realització de l’imaginari i les sensacions de la Costa Brava va ser l’elecció de la paleta de colors i materials. Blancs crus i blaus són el fil d’història d’aquesta història, que es veu reforçada per materials naturals com la fusta massissa, lli, jute i Ratan. A més, es va jugar amb elements orgànics en la decoració, com les flors, que ens va donar un aire més rústic i fresc.

L’espai principal és sens dubte la sala principal,emprada com a menjador i epicentre de tota la casa. La fusta és l’element principal triat per a aquesta sala, present en els mobles dissenyats per al televisor, d’estil minimalista i amb detalls constructius molt pensats per aprofitar al màxim.

També van optar per un sofà i una butaca de lli, de la marca atemporal, que aporten un aire absolutament Mediterrani i fresc, acompanyats d’una taula de cafè, un vell tamboret recuperat de Solid Elm Wood. Tot això envoltat d’una catifa de jute del fet-Ry, matèria orgànica que confirma el confort i el benestar.

La taula de menjador, en fusta natural desionficada i l’estructura del ferro, es combina amb la icònica de Carl Hansen CH24 cadires en fusta de roure i un seient de corda natural.

Per a la sala principal, vam treballar en un cap amb fusta escabetx, inspirat en els boscos dels embarcadors i en tauletes de nit fetes de fusta recuperada i dissenyades pel fet-Ry.

L’espai d’emmagatzematge també va ser una fita important dins del projecte. Era una casa que tenia pocs mobles d’emmagatzematge i que sens dubte era un element essencial per als nostres clients. Per tant, per a la sala es va dissenyar un gabinet amb intenció tant pràctica com decorativa, a través del conjunt de xapa de roure en els buits i les portes lacades en blanc amb fresat vertical. També a la sala es trobava una consola d’estructura blanca i fusta i un mirall decoratiu de fibres naturals, que dóna la benvinguda a una llar mediterrània, acollidora i muuuy hygge.

Finalment, per a la sala juvenil,vam tenir en compte l’afició del cinema infantil i vam voler recuperar tres cartells per emmarcar-los i utilitzar-los com a element decoratiu. Es jugava amb una base molt neutra que trenquem amb l’escala i els coixins. Un llit niu a mida en laminat blanc i un gabinet de laca blanca també van ser dissenyats.

D’aquesta manera, els nostres clients van poder trucar a una casa de refugi mediterrània, natural i personal amb unes vistes espectaculars.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura