Víctor Sapiña Farmàcia

Reforma integral i interiorisme de la farmàcia Víctor Sapiña. Aquest és el resultat!

Reforma Integral y diseño interior de la farmacia Víctor Sapiña
Reforma Integral y diseño interior de la farmacia Víctor Sapiña
Reforma Integral y diseño interior de la farmacia Víctor Sapiña

LA NECESSITAT

Dissenyar l’interiorisme d’una nova Farmàcia a partir de la Unió de dos locals independents. Una renovació completa dels espais era necessària per fer espai per a un interior que reunia els exigents requeriments funcionals del negoci oferint un càlid disseny d’ambient fresc i net.

El repte

Converteixi les dues premisses en un espai molt més lluminós. Era important generar zones d’emmagatzematge sense càrrega, oferir àrees diferenciades per a cada tipus de producte, i crear un recorregut clar per als futurs clients.

EL PROJECTE

Blanc, fusta, tons de pedra i línies rectes creen un ambient natural amb un ambient molt nòrdic que combina mobles de disseny únic amb peces més assequibles. Per maximitzar l’entrada de llum natural, es va optar per col·locar el vidre a tota la façana.

La creació de cantonades va ser clau per diferenciar l’oferta. Així, l’àrea de productes infantils es distingeix pel to verd blavós de la paret i el moble de fusta i la zona cosmètica és més exclusiva amb una gamma molt fosca, dues làmpades de suspensió decorativa i un parquet reservat que difereix de la formigó o la resta del local, una pedra de porcellana gris imitació que combina dues peces de gran format situat en la forma d’un espiell. A més, un tercer racó marcat amb parquet davant dels taulells ofereix una zona d’espera amb dues cadires i una petita peça de mobiliari.

Perseguint l’objectiu de marcar un itinerari que guia els futurs clients, un moble de fusta lacat que incorpora una frase retro il·luminada delimita la zona de l’entrada. Per indicar la direcció a les diferents àrees de producte, 3 mòduls-pedestal que actuen com a expositor i que poden moure’s fàcilment segons les preferències del moment estaven estratègicament situats davant de la porta convidant al visitant a viatjar tota la farmàcia.

Els comptadors en forma de L van ser dissenyats a mida per al projecte combinant fusta lacada amb revestiment de fusta natural. I per generar l’espai d’emmagatzematge requerit, localitzem, al llarg del perímetre del local, prestatges metàl·lics retro-il·luminats amb LED que aportem calidesa per vestir els fronts dels calaixos amb fusta. Els dirigibles marc ocult segueixen la farmàcia sencera garantint una bona il·luminació del producte exposat.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura