Reforma integral i disseny interior d’un loft

Hem reformat i dissenyat l’interior d’un altell amb estil industrial i elements rústics.

reforma loft
reforma loft
reforma loft
reforma loft

LA NECESSITAT

Aquesta vegada vam començar el nostre treball abans de saber quin espai hauríem de transformar. El client, jove, exigent i amb el somni de viure en una casa feta a mida, ens va demanar que l’ajudés des del principi, començant per la recerca de l’apartament que acabaria comprant. Va ser un pis antic i descontrolat de 64 m2 amb 14 m2 de terrassa, al cor del barri del Poblenou de Barcelona, on podem veure el diamant en brut que s’hauria de convertir en l’espai perfecte.

El repte

Realitzar una reforma completa de l’espai per concebre un disseny innovador que mantingui l’essència industrial del lloc. Havíem de canviar 100 la distribució, augmentar l’entrada de llum natural i intervenir en les parts estructurals que es trobaven en una situació preocupant.

EL PROJECTE

Hem dissenyat un espai que desprèn el fort caràcter típic dels Lofts de Nova York, vital i amb molta personalitat. Era essencial eliminar totes les particions innecessàries i obrir un nou accés a la terrassa aconseguint una zona àmplia i lluminosa on conviuen la sala, el menjador i la cuina. El dormitori principal, situat on es trobava l’antiga cuina, estava Unit a un bany al qual inicialment s’accedia des de l’exterior. Tant en la sala d’estar com en els dos dormitoris es va recuperar i va tractar el maó original deixant-lo exposat i aconseguint un important punt de calidesa.

Seguint la gamma dominant de tons foscos, la imponent vidriera d’estructura metàl·lica en la qual es localitzaven diverses plantes i que actua com a separador per a una de les estances recordant un gran hivernacle que aporta frescor a l’espai. La il·luminació, meticulosament estudiada per a cada racó, juga un paper clau. Combinamos luz indirecta, leds, focos de estilo industrial en el techo y algunas lámparas decorativas.

Al llarg de l’apartament, una intervenció important va ser essencial en la part estructural i la renovació completa de les instal·lacions, tancaments i fusteria. Les bigues de fusta del sostre van patir diversos tractaments i van ser deixats a l’ull envernissats de to natural i reforçats amb una nova estructura de ferro que lloa l’industrial. El paviment estava anivellat i cobert amb un paviment continu que només s’interromp pel mosaic reservat en tons blanc i negre de la cuina.

EL MOBILIARI

Amb l’excepció d’algunes rèpliques de dissenys originals, tot el mobiliari va ser dissenyat a mida per a l’ocasió, des del mobiliari de la cuina fins a les piques dels banys.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura