Empresa Lakmé

Reforma integral de l’empresa Lakmé per donar-li un aire més urbà i actual.

Reforma empresa Lakmé Dröm living
Reforma empresa Lakmé Dröm living
Reforma empresa Lakmé Dröm living
reforma empresa lakmé

Reforma integral de Lakmé

LA NECESSITAT

Dissenya un nou interiorisme per a la zona de recepció de l’edifici d’oficines principal de Lakmé, empresa internacional de productes de cosmètica capil·lar, a Barcelona. També requeria una intervenció important a la terrassa per convertir-lo en un espai acollidor per a reunions a l’aire lliure.

EL REPTE

Fent subtil però ple de contribucions de força era necessari aportar calidesa amb una funció clau per a l’empresa que havia de transmetre el caràcter d’una marca Premium. Jugar amb la il·luminació i els detalls era essencial fer que la personalitat “Clínica” desaparegués per crear un espai recollit i còmode.

EL PROJECTE

La recepció

El conjunt de textures, tons i materials estrella és un disseny sofisticat i càlid, incorporant elements nòrdics, marcats per la combinació de fusta de roure natural i vidre.

El contrast de colors diferencia dos espais: l’àrea de comptador, que es limita al dors amb un panell de vidre blanc amb el logo de la marca en fusta, i la zona d’espera, dominada per un gris antracita fosc i marcat amb un parquet de roure de natu reservat Ral. Un panell de vidre tècnic de gamma fosca que incorpora una pantalla oculta visible només quan la imatge s’activa tanca l’espai afegint un toc tecnològic. També la porta de l’ascensor va ser pintada en negre mate per donar homogeneïtat al conjunt.

El grup de la làmpada de Copenhagen porta el toc nòrdic sobre el taulell i les cadires de FENC en negre i fusta proporcionen la cantonada amb calor.

La terrassa

Hem dissenyat una gran pèrgola de gelosia tubular d’alumini. Tot el paviment estava cobert amb una Floor negra sintètica que s’estén a un banc, un jardiner i cobrint una secció de paret. El conjunt resultant ofereix una àrea d’ombra recollida i acollidora.

La il·luminació era essencial per generar cantonades. El conjunt estratègicament distribuït de llum decorativa ajuda a convertir un espai molt gran, completament buit en un exterior que respira comoditat i modernitat, ideal per presenciar esdeveniments, trobades o converses relaxades.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura