Parafarmàcia de Gavà

Reforma integral de la parafarmàcia de Gavà per donar-li un toc net, brillant, actual i modern.

Reforma parafarmacia gava
Reforma Parafarmacia Gava
Reforma parafarmacia gava
Reforma parafarmacia gava

Reforma integral d’una parafarmàcia a Gavà

LA NECESSITAT

Crear des de zero el disseny d’interiors d’una nova parafarmàcia en un recinte de perímetre quadrat buit on s’oferirà una àmplia varietat de referències cosmètiques així com serveis relacionats amb la salut i el benestar. La parella que posseeix l’empresa també ens va demanar el disseny de la imatge corporativa i la seva aplicació en l’espai.

El repte

Concebem un nou interior que respira una sensació de puresa i benestar que es reconcilien les necessitats funcionals, vinculades a l’exposició i l’emmagatzematge de producte, amb una estètica amb personalitat pròpia.

EL PROJECTE

Impressionant i meticulosament dissenyat amb delicats detalls, un gran cub que combina la fusta natural amb la puresa del blanc és la indubtada protagonista del disseny. Situat al centre de l’espai conté al mateix temps el mostrador, en el qual va ser encunyat i retro il·luminat el nom del negoci, una zona d’atenció personalitzada amb un comptador baix i una rèplica cadira del model Eames, un còmode Banc per a moments d’espera i finalment , al fons, una àrea dedicada a l’exposició del producte.

Donar encara més presència al conjunt estava situat just al davant del comptador principal un mosaic reservat en blanc i blau-gris, to que va ser escollit com a empresa i amb el qual el sostre original de pladur plaques va ser completament pintat.

Detalls decoratius completen el volum amb un toc lleuger i molt fresc: llums de bulb de filament de carboni amb suport per a làmpades d’or, persianes de fusta enrotllables i, per afegir al medi ambient un aire de puresa i nitidesa, posem al davant una línia que combina les ampolles de vidre plenes d’aigua tenyida de blau amb les plantes en testos marcades amb una subtil línia de color corporatiu.

Per tal de proporcionar la necessària exposició i espai d’emmagatzematge, els prestatges metàl·lics modulars lacats en blanc amb els aixeca coberts de fusta i retroil·luminat es trobaven al voltant del perímetre del local. En ells col·locem miralls suspesos amb cadenes que potencien l’amplitud i la lluminositat.

Un dels racons de la botiga estava dedicat als més petits amb la rèplica de mobles infantils de models EAMES. Mobles baixos per a aquesta zona, així com per a la aparador eren Custom dissenyat pel Dröm Living.

Per assegurar una excel·lent il·luminació del producte, s’han escollit bombetes de llum blanca a partir de làmpades tubulars de superfície negra distribuïdes per tot el recinte. I per al paviment, amb l’excepció de la reserva de mosaic, es va escollir una fusta d’imitació durable de porcellana que respon a les exigències funcionals del negoci sense renunciar a un disseny càlid i còmode.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura