Pis al Masnou

Reformem un pis de 35m2 per aprofitar al màxim cada polzada quadrada i dotar-lo de l’espai i lluminositat requerit.

Reforma piso 35m2

LA NECESSITAT

Els nostres clients van intentar dur a terme la reforma integral del seu apartament,una petita casa de 35m2 situada en una zona excepcional del Masnou: davant del mar. En aquest sentit, ens van demanar completar la renovació de l’apartament per convertir-lo en un pis funcional, càlid, lluminós i – molt important – que era accessible als seus dos cadells.

En un nivell decoratiu, es pretenia dotar-lo d’una personalitat fresca, divertida, moderna i informal,molt alineada amb la família de quatre 🙂

El repte

El projecte va presentar diversos desafiaments que es van solucionar durant la reforma: d’una banda, era un pis petit. De l’altra, teníem un pressupost ajustat. Per tant, vam haver de treure el màxim profit de la distribució i el pas dels fluxos,potenciant els punts forts de la llar,jugant amb la il·luminació i creant àrees funcionals que optimitzarien l’espai sense renunciar a un disseny exclusiu per a l’últim detall.

EL PROJECTE

En general, hem treballat en dos elements clau que ens van permetre donar una major sensació d’amplitud a l’espai: les parets i el paviment.

Les parets,originalment fosques en colors, estaven cobertes per un tamís blanc que, sens dubte, va dotar l’espai de lluminositat i amplitud, un dels grans objectius del projecte. Això ens va funcionar com a base per combinar amb altres tocs de color que ens oferia dinamisme i personalitat, com el vermell situat a la part davantera de la cuina – un dels elements més emblemàtics del projecte – que va ser construït en rajola manual esmaltada. Finalment, es van afegir detalls negres, visibles en elements com el dormitori i les portes de bany o les escales. Així, el blanc, el vermell i el negre van ser els encarregats de portar un toc divertit, juvenil, dinàmic i acollidor a tota la llar.

També vam treballar en un nou paviment,apostant per la porcellana de parquet, que fusiona l’aparença càlida i acollidora de la fusta natural amb els avantatges tècnics d’un material ceràmic. A més, és un material ideal per a llars que tenen animals domèstics, ja que són molt més resistents i duradors. Continuant amb la necessitat dels clients de donar més amplitud i dinamisme a l’espai,es va optar per combinar tres amplades de Lama diferents, distribuïdes per terra.

Distribució i mobiliari:

Pel que fa a la distribució, es va mantenir la partició original i es va jugar amb la distribució dels mobles per aprofitar al màxim l’espai, tenint en compte les preferències del client. Un element destacable va ser el mobiliari dissenyat per a la tele, que es va col·locar després de la paret de la cuina, pensada per crear un sentit de continuïtat, d’integració i d’homogeneïtat que, sens dubte, va ajudar a aconseguir un efecte més ampli.

El bany també va ser dissenyat per treure el màxim profit de l’espai i aportar calidesa a la llar, jugant amb la fusta com a protagonista; un petit oasi dins de la llar.

Finalment, per al dormitori es va optar per les textures com a element decoratiu primordial,que es combinaven amb mobles d’estil molt natural i pràctic.

D’aquesta manera, l’espai limitat no va ser un impediment per a crear una llar càlida, còmoda i feliç per a aquesta família tan especial 🙂

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura