Pis a Gavà

Vam convertir un apartament antic en una casa moderna, actual i lluminosa.

Reforma piso gavà
Reforma piso gavà
Reforma piso gavà

LA NECESSITAT

Reformar completament tots els espais d’un habitatge familiar per dotar-lo d’un interiorisme càlid, lluminós i elegant. És fonamental oferir solucions funcionals que potenciïn el sentiment d’amplitud i, al mateix temps, generen importants zones d’emmagatzematge.

A més, es requeria una intervenció destacada per obrir un nou accés a la terrassa situada just a la coberta del pis.

EL REPTE

Proporcionar les solucions tècniques òptimes per a la realització de l’exigent treball que implica obrir un nou accés a l’exterior, concebut al mateix temps una distribució pràctica que s’integrava en el disseny de l’escala que aniria a la terrassa.

EL PROJECTE

D’acord amb les preferències estètiques de la família i molt fidel a les seves necessitats funcionals, projectem un espai de disseny net i lluminós amb línies minimalistes que combinen fusta natural amb acabats lacats en blanc sobre un fons molt càlid proporcionat pel gris Ivori amb el qual es pintaven totes les parets. Buscant fer el conjunt destacar per la seva lluminositat, la il·luminació es va cuidar especialment combinant punts decoratius amb altres més tècnics en armaris i zones de lectura.

Una vegada feta la decisió de la ubicació de l’escala, seguint els requeriments més tècnics i havent estudiat les diferents opcions, es va crear una distribució que integra perfectament l’accés a la terrassa en el disseny de la sala d’estar dotant-la d’un marcada personalitat. El ferro de l’escala es combina amb els tons grisos dels elements decoratius i amb la imitació de porcellana de la vorera del paviment. La fusta natural, sobre la taula de disseny Dröm Living i en els detalls dels mobles dissenyats a mida, aporta calidesa al medi ambient.

Per separar la zona de dia de la nit es va dissenyar una gran porta corredissa de fusta que es va celebrar sobre un feix ocult que, un cop obert, s’amaga en els grans mobles del saló. A la cuina, on també hi havia una porta corredissa de fusta, es va prioritzar la creació de superfície de treball reservant una petita barra amb tamborets per als moments d’esmorzar i els snacks ràpids i amplis armaris van ser dissenyats aconseguint un ambient net i ordenat.

Per al paviment de la zona de nit es va optar per una imitació de porcellana de parquet, càlid i resistent. La fusta, natural i lacada, protagonitza les diferents estances que es dissenyen molt d’acord amb la personalitat de cadascuna de les persones que les gaudiria. El bany respira comoditat i neteja combinant el to de pedra de la capa amb la calidesa de la fusta natural.

Així, amb un interiorisme que juga amb els detalls i amb l’optimització dels espais fent ús del disseny de mobiliari exclusiu, transformam completament la llar original per satisfer les altes expectatives d’una família que reconeix en el resultat final de la casa que sempre havia somiat.

VEURE MËS PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura