Perruqueria Âme

Reforma i disseny integral de la nova perruqueria per donar-li un estil modern i modern amb un toc sofisticat i net.

Reforma Peluquería Âme
Reforma Peluquería Âme
Reforma Peluquería Âme
Reforma Peluquería Âme

Reforma d’una perruqueria: Âme de Lleida

LA NECESSITAT

Biosthétique és un joc de paraules que ens parla de la vida i la bellesa. Aquest va ser el punt de partida de la idea del projecte dut a terme per a la perruqueria, que buscava dur a terme una reforma integral en els seus locals ubicats a Lleida.

És un projecte que pretenia convertir l’espai en una extensió dels valors i la filosofia de la marca,que cada detall i decisió permetia viure, sentir i interioritzar l’imaginari del ÂME.

A més, es buscava un disseny que tingués un impacte des de l’exterior,que convidava a entrar, que també parlava de la marca als interns, a la gent de nivell de carrer, al barri.

EL REPTE

Projectem una perruqueria amb una personalitat aspiracional, elegant, exclusiva i innovadora que permet als clients relaxar-se i viure una experiència única i especial.

Treballar en una timinació i pressupost limitats sense perdre resultats o qualitat en materials, eficiència o solucions tècniques i estètiques.

EL PROJECTE

Mantenint tota l’estructura original i la partitionof de l’espai, el treball va ser sobre un disseny que portarà sofisticació a l’espai a través de l’obra de textures, llums, materials i mobles.

En entrar, trobem un espai protagonitzat pel revestiment de marbre venecià, combinat amb beix: dos tipus de terratzo de la marca matimex que ens permeten diferenciar les diferents àrees i intencions dins del així comportar un tamís sofisticat i elegant a l’espai. És una entrada pensada per convidar-te i donar una benvinguda càlida, estètica i elegant, reforçada per una cortina decorativa d’antracita de vellut gris i amb una estructura amb plantes que aporten el contrapunt acollidor i aquest espai ens demanava.

Davant d’ella, una paret pintada en gris antracita ens presenta el logo de ÂME de biosthetique en format corpòria, reforçat per la il·luminació de làmpades exclusives dissenyades i fabricades pel Dröm Living per al projecte.

Per a la zona d’espera es van organitzar bancs de metall i de vellut, enfrontats amb dues fotografies retroil·luminades a la paret, que confirmen l’elegància i l’estètica de la marca a través d’una composició en blanc i negre. Tots junts perquè el client es relaxi i s’inspiri.

La zona de treball es diferencia per la seva capa de parquet de color de roure costaner en planta i paret, el que proporciona un to càlid i confortable. És allà on trobem el comptador, zonat pel terratzo tant en terra com en el propi moble, que va ser construït en bloc per donar un sentit de continuïtat i unificació a l’espai.

Hi trobem també el mobiliari d’emmagatzematge i expositor de producte, situat en una paret on el gris lacat es combina amb la fusta de parquet en els nínxols.

Per a la zona de tall, les textures van entrar en diàleg amb les parets, que van ser cobertes amb morter manual aplicat i protegides per una capa de làtex: un toc industrial sense perdre l’elegància. Pel que feia als mobles i seguint la línia industrial, es va dissenyar un concepte de vanitat estètica i funcional, construït en ferro lacat en color negre mat i amb una prestatgeria de xapa negra, que integra un mirall i un reposapeus. Aquests van acompanyats de cadires entapissades en pell de color marró, seleccionades del mobiliari original de ÂME.

Finalment, les làmpades dissenyades pel Dröm Living ens ofereixen la il·luminació necessària per proporcionar la comoditat i confort que l’espai necessita.

En aquest sentit, cal destacar l’important paper de la il·luminació al llarg del projecte: d’una banda, calia dotar d’il·luminació que permetés al client relaxar-se i gaudir de la seva experiència, d’altra banda, que proporcionés prou llum per poder treballar manera còmoda i eficaç. Per a això, hem treballat en tres tipus d’il·luminació:

  • La il·luminació ambiental, mitjançant la col·locació de focus centital.
  • Il·luminació tècnica, a través de la col·locació d’Spotlight Rails.
  • Il·luminació decorativa i funcional, a través de les làmpades dissenyades pel Dröm Living.

La zona de rentat també va ser diferenciada pel recobriment de terratzo, que ens va servir per a la construcció de prestatgeries on podem col·locar el material necessari. Utilitzant el mateix material per a paret i rajoles va aconseguir crear un efecte de continuïtat, homogeneïtat i amplitud coherent amb tot el projecte.

Finalment, l’àrea d’oficines va ser separada per un vinil que simula el vidre reforçat, també es va proposar reforçar el caràcter industrial i elegant de tota la perruqueria.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura