Rehabilitació d’un àtic per convertir-lo en allotjament turístic

Reforma integral d’un pis antic per convertir-lo en un loft ampli i lluminós.

Reforma de un antiguo apartamento, dröm living
Reforma de un antiguo apartamento
Reforma de un antiguo apartamento
Reforma de un antiguo apartamento

Rehabilitació d’un àtic per convertir-lo en allotjament turístic

LA NECESSITAT

Totalment reformar un pis que havia quedat antiquat per donar-li una imatge completament reformada. Es va requerir un projecte d’interiorisme per convertir-lo en un allotjament exclusiu per als clients més privilegiats dels apartaments Marfina.

EL REPTE

Seguint la mateixa línia de disseny de la reforma realitzada prèviament pel Dröm vivint en un petit apartament davant del mar però oferint un ambient clarament diferenciat, ara era necessari proporcionar solucions funcionals innovadores per Optimitzem els 40 m2 d’un àtic amb una terrassa de 60 m2.

EL PROJECTE

El blanc, el negre i la fusta de pi són la base sobre la qual es construeix un disseny d’essència nòrdica, línies elegants, rectes i una calidesa extrema. Tot i que va ser escollit per mantenir el disseny original-amb una zona diàfana per menjar, sala d’estar i dormitori, una cuina i un bany independent-el canvi d’imatge va ser radical.

L’antiga vorera va ser substituïda per un robust laminat de fusta de vinil, tot l’espai va ser pintat en gris pedra que abasta seccions de paret en fusta de pi natural i una coberta doble es troba amb aire ocult i instal·lacions d’il·luminació.

Un dels trets distintius del projecte són les grans vidrieres amb estructura de fusta que confereixen a l’espai una personalitat pròpia. En ambdós casos la seva funcionalitat és clau: a la zona menjador el marc és al mateix temps un banc per a que coincideixi amb la taula de disseny, feta de fusta de pi i les cames de ferro. En la segona finestra, la part inferior del marc es eixampla i dóna lloc a un banc encoixinat amb coixins l’estructura del qual amaga un llit niu d’aquesta manera oferint dos llocs extres en cas de necessitat. Per separar aquesta zona de descans de la zona de dormitori, es va dissenyar un moble que combina fusta blanca i natural i d’una banda és l’estand de TV i per l’altre ofereix un important espai d’emmagatzematge. Tractant de generar més intimitat a la zona de dormitori doble, una pantalla de separació de policarbonat translúcid es troba estenent la partició de la caixa.

La il·luminació combina els punts de llum tubular més tècnics amb les làmpades decoratives al menjador, l’habitació i la cuina. Ofereix un disseny molt net amb SILESTONE, mobles lacats en blanc i un tros de paret amb mosaic que contrasta amb la imponent presència de la fusta.

Al bany vam optar per un disseny molt neutre que manté la càlida línia de la resta de l’apartament combinant el pi amb un gran format de porcellana que imita el formigó.

La terrassa de 60 m2 estaven cobertes amb una plataforma sintètica de color xocolata situada obliqüament i 3 subzones es diferenciaven: el menjador sota una pèrgola d’alumini, la zona de relaxació per prendre el sol senyalitzada amb una gespa artificial reservada i l’acollidora cantonada amb un banc de cantonada en el qual es llegeix el nom de l’apartament.

El “Ethic verd” aviat va tancar les reserves. Fins i tot abans que s’hagin completat els detalls finals del projecte d’interiorisme!

VER MÄS PROYECTOS


Vostè pot estar interessat

Vols parlar amb nosaltres?

Escriu-nos un correu ara i ens posarem en contacte ràpidament per a saber més sobre el teu projecte.

CONTACTAR

O si ho prefereixes pots trucar-nos

Pots trucar-nos o escriure’ns un whatsapp als números de baix de 9.00h a 20.00h de dilluns a divendres

T. 932 071 478 whatsapp  608 372 564