Blue Boite Barcelona

Reforma i disseny integral d’un antic lloc per convertir-lo en la cocteleria Boite blava de Barcelona.

Diseño Blue Boite
Diseño Blue Boite
Diseño Blue Boite
Diseño Blue Boite

Renovar un lloc antic i convertir-lo en el Blue Boite

LA NECESSITAT

Renovar completament l’antic lloc que allotjarà una de les sales de referència de la vida nocturna de Barcelona dels anys 90. L’espai requeria un rentat de cara per reconvertir-lo en una sala de nit versàtil on es poden acollir esdeveniments i música en viu.

EL REPTE

Dissenya un espai amb personalitat pròpia mantenint l’essència de l’emblemàtica sala que ocupava el local prèviament.

Havíem d’incorporar a la nova distribució l’escala àmplia situada just al centre del local sent un element arquitectònic que no podia ser retirat per raons estructurals.

El nou blau va haver d’incorporar una zona VIP que coexistís amb la zona de ball i la zona de música i DJ.

EL PROJECTE

Projectem un interiorisme elegant i sofisticat on el blau marí és el clar protagonista donant pas a tocs daurats que aporten el punt més distingit en els elements metàl·lics de barres, portes, baranes i mobles.

El disseny general es va mantenir, però els locals es van reorganitzar en 3 àrees principals:

  • L’àrea de ball davant de la gran barra amb l’embolcall de fusta original de l’antic local. Aquest va ser restaurat i recobert, a la part inferior, amb xapa de ferro perforada i d’or retro il·luminat.
  • La zona VIP, delimitada per una barana d’or, que inclou les escales inferiors i una cantonada cantonera amb un banc dissenyat a mida i amb la part posterior coberta de marbre calaca. Per servir aquesta zona es va dissenyar un segon bar en forma de U que al mateix temps abasta l’àrea de dansa d’aquesta part del recinte.
  • L’àrea de DJ i músics que es va emplastar just a la part superior de l’escala i on es va cobrir la paret amb la mateixa fulla d’or i retro llum de les dues barres i que marca l’elegant personalitat del nou blau.

La gran escala de l’entrada descendeix entre un característic teló de vellut que com el fals sostre original restaurat, homenatjo l’estil dels 90.

Els dos banys van ser completament renovats amb un disseny en blanc, negre i daurat i el paviment de tot el lloc va ser substituït per micro formigó, molt resistent i atemporal, en el qual incorporem envans amb perfils d’or per restar de la seva aparença dotar-lo d’una estètica més fina.

La il·luminació és un dels aspectes clau de les noves instal·lacions. Combina la il·luminació decorativa dels bars, recordant el luxe d’un antic cafè, amb la il·luminació ambiental proporcionada per les caretes d’or retroil·luminades i un sistema d’il·luminació regulable que permet adaptar la intensitat de la llum a l’activitat de cada moment, es va fer fonamental per respondre a la versatilitat de la nova sala Blue Boite.

VEURE PROJECTES


Vostè pot estar interessat

Donem crèdit als teus somnis!
Financem el teu projecte sense interessos.

Volem que visquis el teu projecte d’una forma il·lusionant i sense maldecaps. I que res et freni! Per això, si ho necessites, podem finançar el teu projecte sense interessos!

VULL SABER MÉS

finançament a la teva mesura