#56 LLANCÀ. 2019

About This Project

LA NECESSITAT

Dotar a aquesta segona residència d’un estil adaptat a la personalitat dels nostres clients, a través d’un projecte d’estilisme i decoració. Els propietaris, una parella de mitjana edat, sempre havien volgut tenir una casa en la costa brava, i després de més d’un any buscant, finalment van donar amb la ideal.

La parella mai havia treballat amb interioristes i van fer una aposta per a aconseguir un resultat molt professional i adaptat 100% a les seves necessitats.

 

 

EL REPTE

Aportar un estil mediterrani a un espai d’obra nova nu. Donar-li vida a la llar, convertir una caixa en blanc en un espai acollidor, agradable i personal, inspirat en la costa brava.

 

EL PROJECTE

El punt de partida per a plasmar l’imaginari i sensacions de la costa brava va ser l’elecció de la paleta de colors i materials. Els blancs crus i els blaus són el fil argumental d’aquesta història, que ve reforçada per materials naturals com la fusta massissa, el lli, el jute i la reixeta. A més, es va jugar amb elements orgànics en la decoració, com les flors, que ens aportaven un aire més rústic i fresc.

L’espai protagonista és sens dubte la sala principal, utilitzat com a saló menjador i epicentre de tot l’habitatge. La fusta és l’element principal triat per a aquesta habitació, present en el moble a mesura per a la tv, d’estil minimalista i amb detalls constructius molt pensats per a treure-li el màxim partit.

També es va optar per un sofà i una butaca de lli, de la marca Atemporal, que aporten un aire absolutament mediterrani i fresc, acompanyats d’una taula de centre, una antiga banqueta de recuperada de fusta d’om massissa. Tot això abrigallat per una catifa de jute de The Factöry, material orgànic que ens confirma confort i benestar.

La taula de menjador, en fusta natural destonificada i estructura en ferro, es combinen amb les icòniques cadires CH24 de Carl Hansen, en fusta de roure ensabonat i seient en corda natural.

 

Per a l’habitació principal, es va treballar en un capçal amb fusta decapada, inspirat en les fustes allistonades dels embarcadors i en unes tauletes de nit fetes en fusta recuperada i dissenyades per The Factöry.

 

L’espai de magatzematge també era una fita important dins del projecte. Es tractava d’un habitatge que comptava amb pocs mobles de magatzematge i sens dubte era un element imprescindible per als nostres clients. Per això, per al rebedor es va dissenyar un armari amb una intenció tant pràctica com decorativa, a través del joc de xapa de roure en els buits i les portes lacades en blanc amb un fresat vertical. També en el rebedor es va situar una consola d’estructura blanca i sobre en fusta i un mirall decoratiu de fibres naturals, que dóna la benvinguda a una llar mediterrània, acollidor i mooolt hygge.

 

Finalment, per a l’habitació juvenil, vam tenir en compte l’afició al cinema del fill i vam voler recuperar tres pósters per a emmarcar-los i utilitzar-los com a element decoratiu. Es va jugar amb una base molt neutra que vam trencar amb l’escala i els coixins. També es va dissenyar un llit niu a mesura en laminatge blanc i un armari en laca blanca.

 

D’aquesta forma, els nostres clients van poder dir llar a un refugi mediterrani, natural i personal que compta amb unes vistes espectaculars.

 

Category
Interiorisme per a Particulars